Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan anyuka aki nem...

Van itt olyan anyuka aki nem sokáig vasalt a babájára?

Figyelt kérdés
Már van egy 16 hós fiam is.Nem sok időm van rá de mindig szorítok ki.2 hós a kisebbik fiam.Vasaljak még rá szerintetek?
2011. márc. 14. 11:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Én hamar leszoktam róla.Kb.:3-4 hós koráig vasaltam aktívan,aztán egyre gyakrabban,ma már 14 hónapos és már abszolút nem vasalok.Nincs hozzá türelmem és a lányomtól úgy sem tudok.A második babámnál se lesz hosszabb.Vagy még eddig sem fog tartani... :)

Ahogy te gondolod és érzed.Na meg ha nem lesz baja a babának (kiütés stb.) akkor hagyd a vasalást!

2011. márc. 14. 11:15
 2/19 anonim ***** válasza:
Háááát én soha nem vasaltam. Az igaz, hogy mindent a szárítóba teszek, az meleg is és sima is lesz minden. De szerintem kicsit túlzás a vasalás. ami száradásközben rámehet a levegőből, az ugyanaz a levegő amit beszív a baba...
 3/19 anonim ***** válasza:
Szerintem a 2 hónaposra még vasalj,a 16 hósra nem kell!! :)
 4/19 anonim ***** válasza:

mármint nem gyakrabban,hanem egyre ritkábban vasaltam!

Sorry

2011. márc. 14. 11:16
 5/19 anonim ***** válasza:
2 hónapos korában még vasaltam rá. 6 hónapos kora után már nem nagyon. Csak mikor volt időm (és kedvem).
2011. márc. 14. 11:29
 6/19 anonim ***** válasza:
Talán 2 hónapos koráig.Akkor sem mindig, meg nem mindent.
2011. márc. 14. 11:38
 7/19 anonim ***** válasza:
Én egyáltalán nem vasaltam rá. Nincs semmi baja, kiütése stb.
2011. márc. 14. 11:42
 8/19 anonim ***** válasza:
Először minden ruhát kivasaltam, és úgy tettem el. Azóta is csak az ingeket. Soha semmi baja nem volt.
2011. márc. 14. 12:20
 9/19 anonim ***** válasza:
soha nem vasaltam a fiamra.Külön mosom a ruháját a mai napig(1,5 éves),dreft babyvel.Olyan ruhái vannak,amik nem gyűrődnek,így nem kell vasalni.A túlzott fertőtlenítés szerintem többet árt,mint használ.Mitől lesz immunrendszere?
2011. márc. 14. 12:59
 10/19 anonim ***** válasza:
En sem vasaltam,legeloszor,amikor megvettuk a ruhakat neki,kimostam,kivasaltam,aztan meg vagy maximum 3 alkalommal,de utana mar nem,csak a textilpelusokat meg az agynemujet. semmi baja sincs,13 hetes.
2011. márc. 14. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!