Van itt olyan anyuka aki nem sokáig vasalt a babájára?
A nagyobbik gyerkőcre pár hétig mindent vasaltam. Amíg aludt, addig.
Aztán csak az ágyneműt, textil pelust és a bodykat.
Aztán már csak az ágyneműt.
A kicsire szinte egyáltalán nem vasaltam, vasalok, örülök, ha a mosásnak a végére érek! Próbálok úgy teregetni, hogy jól kihúzgálom, formára igazítom, aztán, mikor leveszem a szárítóról, összehajtogatva teszem el. Ez is egy fél nap sokszor, főleg, ha mindenki ott nyüzsög körülöttem.
Csak akkor vasalok, ha dokihoz, vagy tanácsadásra megyünk, vagy valamilyen ünnep van.
A textilpelenkákat még vasalom, az ágyneműt is (azt amúgyis kell, mert úgy szép), de a rugikat, ilyesmiket már nem. Csak az olyanokat, amik gyűröttek száradás után.
5hónapos kisfiú anyukája
Köszönöm a sok választ,örülök hogy ennyien írtatok!!!
Igazából a nagy fiamra már nem vasalok,de a picire még igen és a textil pelusokat is.Azért kérdeztem meg mert kb. a nagyobbikra 3-4 hós koráig vasaltam és hülyén fog hangzani,de lelki furdim lenne ha a picire nem vasalnék ugyanannyi ideig mint a nagyobbra.Pedig olyan nehéz beiktatni és megfordult a fejemben hogy csak a textilpelenkákat vasalnám.
További szép babázást mindenkinek!
én se vasaltam soha, de én megfelelő mosószereket használok, és öblítőt csak most kezdtem el 9 hósan.
Pelenkát sose vasaltam, pedig én azzal pelenkázok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!