Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan anyuka aki nem...

Van itt olyan anyuka aki nem sokáig vasalt a babájára?

Figyelt kérdés
Már van egy 16 hós fiam is.Nem sok időm van rá de mindig szorítok ki.2 hós a kisebbik fiam.Vasaljak még rá szerintetek?
2011. márc. 14. 11:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Sose vasalok:) semmit. 8hetes a kicsi nagy 21hónapos.
2011. márc. 14. 13:18
 12/19 anonim ***** válasza:
Kb 5 hónapos koráig vasaltam rendszeresen, utána már kúszott, mindig odajött, rángatta a zsinórt stb. A fél szobát el kellett barikádoznom, és meguntam.
2011. márc. 14. 13:35
 13/19 anonim ***** válasza:

A nagyobbik gyerkőcre pár hétig mindent vasaltam. Amíg aludt, addig.

Aztán csak az ágyneműt, textil pelust és a bodykat.

Aztán már csak az ágyneműt.

A kicsire szinte egyáltalán nem vasaltam, vasalok, örülök, ha a mosásnak a végére érek! Próbálok úgy teregetni, hogy jól kihúzgálom, formára igazítom, aztán, mikor leveszem a szárítóról, összehajtogatva teszem el. Ez is egy fél nap sokszor, főleg, ha mindenki ott nyüzsög körülöttem.

Csak akkor vasalok, ha dokihoz, vagy tanácsadásra megyünk, vagy valamilyen ünnep van.

2011. márc. 14. 13:51
 14/19 anonim ***** válasza:
Én is mielőtt megszületett mindenét jól kimostam,kivasaltam!Majd kb 1-1,5 hónapos koráig és azóta nem!Én azt vallom,hogy egy jó teregetés fél vasalással felér!Jól kirázom,kihúzogatom és úgy terítem ki majd egyenesen a szárítóról hajtogatom be a szekrényébe de magunkra se vasalok csak max Inget,blúzt ami alkalmi!Nincsennek nagyon gyűrödős ruháink!
2011. márc. 14. 14:04
 15/19 anonim ***** válasza:

A textilpelenkákat még vasalom, az ágyneműt is (azt amúgyis kell, mert úgy szép), de a rugikat, ilyesmiket már nem. Csak az olyanokat, amik gyűröttek száradás után.

5hónapos kisfiú anyukája

2011. márc. 14. 16:44
 16/19 anonim ***** válasza:
kb 8 hónapos koráig, de utána elkezdtem dolgozni, szóval nincs időm, de ha lenne most is vasalnám. Nem feltétlenül fertőtlenítés miatt, hanem mert a baba előtt is mindig mindent kivasaltam. Na most semmit.
2011. márc. 14. 20:34
 17/19 anonim ***** válasza:
sosem vasaltam és minden ruhájukat a mieinkel mosom.semmi bajuk nem volt
2011. márc. 14. 20:39
 18/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ,örülök hogy ennyien írtatok!!!

Igazából a nagy fiamra már nem vasalok,de a picire még igen és a textil pelusokat is.Azért kérdeztem meg mert kb. a nagyobbikra 3-4 hós koráig vasaltam és hülyén fog hangzani,de lelki furdim lenne ha a picire nem vasalnék ugyanannyi ideig mint a nagyobbra.Pedig olyan nehéz beiktatni és megfordult a fejemben hogy csak a textilpelenkákat vasalnám.

További szép babázást mindenkinek!

2011. márc. 14. 21:40
 19/19 anonim ***** válasza:

én se vasaltam soha, de én megfelelő mosószereket használok, és öblítőt csak most kezdtem el 9 hósan.

Pelenkát sose vasaltam, pedig én azzal pelenkázok.

2011. márc. 14. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!