Szoptathatok úgy sokáig (akár egy évig), ha "kevés" tejem volt/van, pótolnom kellett már régóta?
Fél éves a babám, még szopizik de nem sok a tejem és két hónapos kora óta nem volt elég, pótoltam neki tápszerrel. Most már mást is eszik, de reggel/délelőtt/délután/elalvás előtt szopizik - amennyi van.
Vajon szoptathatom őt akár még sokáig is így? Valakinek van ilyen tapasztalata?
Születése óta pótolok tápszerrel,mert mindig csak lassan termelt többet a cicim.Most 9 hónapos a kisfiam de egy igazi kis cicifüggő,esze ágában sincs abbahagyni a szopit :)
reggel,délben,este és éjjel szopizik
Köszi a válaszokat :) örülök, hogy lehetséges, hogy még maradni fog a szoptatás. Furcsa kettősség ez, mert az anyai ösztönöm azt súgja folyamatosan, hogy szoptassam őt és szeretem amikor odabújik hozzám. Miközben az eszem már azt mondatná vele, hogy nem is lenne baj, ha abba hagyná, mert van rajtam 5 kg plusz és egyrészt nem is merek fogyózni, másrészt le se menne szerintem, mert tuti a szoptatástól van, tartalékol a szervezetem. (gyerekvállalás előtt tök vékony voltam, most meg elég vaskos lettem)
De ha marad a szopi és vele együtt a kilók is, nem bánom. Valamiért így érzem. :)
Aztán majd leadom, ha már nem fogja kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!