Honnan tudom, hogy mennyi anyatejet evett és hogy mennyit kell pótolnom?
Figyelt kérdés
Sajnos már délutánra nem termelődik annyi, hogy elég legyen, ezért kell pótolnom. Először mindig cicire teszem, és csak utána adom a tápszert. Megcsinálok egy egész adagot, de sosem eszi meg mindet. De félek, hogy túletetem. Vagy nem eszik többet, ha már jól lakott? Azért aggódom, mert azt hallottam, hogy a tápszerrel túl etethetem a gyereket.2010. júl. 2. 15:40
1/5 anonim válasza:
Nincs babamérleg, amivel meg tudnád mérni, hogy mennyit szopizott? Mert csak akkor tudhatod, hogy kb. mennyit "kell" még hozzápótolni.
3/5 anonim válasza:
Én is úgy csinálom ahogy te írtad, sosem jött vissza a tápszer és nem is hízott el a lányom, nagyjából másfél-két kg-mal kevesebb mint kéne.
Úgy néz ki a te lányod sem eszi túl magát, ha mindig meghagy valamennyit. Még ha meg is köveznek érte azt mondom adj neki annyit amennyit kér.
4/5 anonim válasza:
Nekem ritkán kel pótolni, de annyit adok amennyit kér.
5/5 anonim válasza:
Nem tápszerrel lehet túletetni a gyereket, hanem cumisüveggel. Abból gyorsan folyik, nem érzi, hogy jóllakott. Szerintem is mérd meg, kölcsönözz babamérleget, ha venni nem akarsz. Lehet, hogy nem is kell pótolni, az én babám is reggel sokkal többet eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!