Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kell valamivel pótolnom?

Kell valamivel pótolnom?

Figyelt kérdés
Harmadik napja nem szopizik este másfél éves kislányom.Reggel még elfogadja örömmel,de este már nem kell neki.Most akkor vegyek babatejet,vagy tápszert?Ha igen milyet?
2010. dec. 8. 21:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Másfél évesen már miért kellene neki szopni? Adj neki rendes tejet,kakaót. De este legjobb,ha rendes vacsorát kap.
2010. dec. 8. 21:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Természetesen kap rendes vacsorát,de tejet még nem adok neki..azért kérdeztem,mert tudom,hogy meg kell legyen a napi 2 dl körül....
2010. dec. 8. 21:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Gondolom nem az anyatej már a fő tápláléka. A folyadékot pótold-ne tápszerrel, hanem pl. teával, gyümölcslével, kakaóval.
2010. dec. 8. 21:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Másfél éves már kaphat tejet-vagy a gyerekorvos mondta, hogy várjatok még?
2010. dec. 8. 21:28
 5/7 anonim ***** válasza:
babatejet adj neki, de nem elég a 2 deci, min. fél liter kell naponta, ami tejalapú. tehát akár reggel és este is adhatod neki, közben meg cicizhet még, hha akar.
2010. dec. 8. 21:40
 6/7 anonim ***** válasza:
utsó vagyok. nem kell amúgy kifejezetten a babatej, pl. a joghurt, sajt, tehát bármit, ami tejalapú és szívesen megeszi a babád mehet.
2010. dec. 8. 21:42
 7/7 anonim ***** válasza:
adhatsz neki tejet nyugodtan, a tápszert elkezdeni már hülyeség lenne. Amúgy meg már tényleg ideje lenne leszoktatnod a ciciről...
2010. dec. 8. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!