Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kenjem be neki valamivel?

Kenjem be neki valamivel?

Figyelt kérdés
Kislányomnak 2 hónapja lövettük ki a fülét és ma azt vettem neki észre hogy levellik!
2011. okt. 14. 19:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekünk Bepanthen Plust kellett használnunk szúrás után a picinek, a nagy piercingese pedig Betadine-t ajánlott neki.
2011. okt. 14. 19:04
 2/9 anonim ***** válasza:

Mennyi idős?

Betadine?

Nekem kisfiam van és v.mi okos azt mondta, hogy fütyi mosásnál nem kell a bőrt visszahúzni.

Nekem furi volt, de betartottam.

Szerencsére ideje korán észrevettem, hogy fertőzést kapott és már váladékos.

Nekünk a doki azt mondta, hogy Betadinet locsoljunk rá kb 2-3 napig és az elfújja a fertőzést.

Azért kérdezz meg doki!

2011. okt. 14. 19:06
 3/9 anonim ***** válasza:

Betadine-t nem szabad babáknál alkalmazni, bele van írva!

De nekünk a gyerekorvos írt fel rá egy Bactroban nevű kenőcsöt, és az 2 nap alatt helyretette, pedig már sebes volt neki.

2011. okt. 14. 19:41
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem sebes,de látszik,hogy levellik!8hónaposak vagyunk,akkor említsem meg a dokinknak?
2011. okt. 14. 19:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekünk Tetránt javasolt a doki, és használt is.
2011. okt. 14. 21:16
 6/9 anonim ***** válasza:
19:41-es vagyok. Szerintem említsd meg. Ha nem mentek amúgy, akkor felhívod a rendelőt, elmondod, mi a baj, és szerintem elég, ha a receptért beszaladsz. Valamit biztosan tud rá írni a dokitok.
2011. okt. 14. 21:44
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,közben eszembe jutott hogy felhívom reggel a védőnőmet,ebben ő is tud segíteni szerintem :),mer doki csak hétfőn lesz!
2011. okt. 14. 22:30
 8/9 anonim ***** válasza:

19.41-nek

Persze, meg kell kérdezni, Én is ezt írtam, de nekünk kisebb volt a babánk, amikor a Betadinet javasolták.

Egyébként egyéni mérlegelés van bele írva.

2011. okt. 14. 23:54
 9/9 anonim ***** válasza:

Bocsi, egy kicsit belekotyogok a Betadine dologba.A lányomnak is azt írt fel a doki, méghozzá a nunija belső részére, úgyhogy lehet használni.Sajna nálunk jól ki is vörösödött szegénynek, úgyhogy egyes babóknak tuti erős szer.

Bepanthentől nem lesz baja, ha rákened neki.Ha nem annyira csúnya, akkor persze várd meg a hétfőt, és kérdezz rá a védőnőnél.

2011. okt. 15. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!