6 hetes koruktól az anyatejes babák is átalusszák az éjjelt vagy ez csak a tápszeresekre vonatkozik?
6 hetesen azért kevés baba alussza át az éjszakát. És tényleg nincs összefüggés anyatejes és tápszeres baba között ilyen tekintetben.
Kisfiam tápszeres, és már néhány napja csak egyszer kel fel éjszaka (inkább hajnalban), majd tovább alszik.
Próbáltad hasra fektetni a picidet? Mert az enyém azóta alszik jól, hogy hasra fektettem.
régen átaludták az éjszakát, mert nem mentek hozzájuk. legalábbis anyu mesélte, hogy minket éjjel hagytak üvölteni, persze, pár nap alatt leszoktunk róla. de ezt nem nevezném éjszaka átalvásának. Úgyhogy ha szüleink korosztálya kérdezgeti, hogy "átalussza már az éjszakát", akkor el lehet küldeni őket a fenébe.
ha jót akarsz a babádnak, akkor éjjel is szoptatod, ezzel ő is szépen fejlődik testileg-lelkileg egyaránt. Ne aggódj, olyan hamar elszalad ez az idő az "éjjeli randevúkkal"!
nálunk 1 évesen a lányom egyik napról a másikra már nem kelt fel éjjel. olyan jó, hogy az ő döntése volt, ő érett meg rá, nem az én lustaságom miatt nem evett éjjel.
Ne érts félre, tudom, hogy Te is így gondolod és látom, hogy jól csinálod! a szüleim "tapasztalata" miatt vagyok mérges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!