A glamour-napokon lévő c&a akció a végösszegből jön le vagy csak 1 db-ra vonatkozik?
Figyelt kérdés
Elég fontos lenne pontosan megtudnom.Köszönöm2010. okt. 2. 07:12
1/8 anonim válasza:
Szerintem csak 1 db-ra vonatkozik,csakúgy mint a dmes kupon.
2/8 anonim válasza:
már én is meg akartam kérdezni az üzletben, szerintem is darabonként, legalábbis az van rá írva, hogy vásárlásonként 1 kupon váltható be. Nem értem, miért nem lehet egyértelmúen kiírni.
3/8 anonim válasza:
A vásárlás végösszegéből! Én minden évben megyek vàsárolni a glamour joy napokon! Ha veszek páromnak magamnak a gyereknek ruhát, egyszerre fizetek és pl 10.000 helyett 20% lejön, csak 8.000 fizetek!
4/8 anonim válasza:
Bocs, de hol lehet ilyen kuponokhoz hozzájutni?
5/8 anonim válasza:
Engem is érdekelne mikor lesznek a Glamour napok vagy Joy napok? Most lehet kapni az újságot?
6/8 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom,hogy a magazinban van a kupon,de én is még csak itt neten olvastam róla.okt.8-9-10 lesz a napjai.Nagyon jó ha végösszegből jön le:))))Mi nem leszünk itthon,de akkor tesómnak megmutatom mi kell,ő meg megveszi:)))Akkor valahonnan már csak kupont kell szerezni.Egyébként nem csak c&a-s van,rengeteg féle van benne.
2010. okt. 2. 11:52
8/8 A kérdező kommentje:
Itt tettek fel róla egy kérdést
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
2010. okt. 2. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!