Babát várok.18 s fél éves vagyok. Szüleim nem akarnak minket, mert roma a baba apja. Mit tegyek? Kétségbe vagyok esve.
Szia!(sztok)
Ti, akik csak hülyézni tudtok meg hasonlók. Inkább ne is irjatok, mert sztem amugyis megvan a lánynak a baja. Van akitől megkapja a negativat sajnos...
Lenne annyi eszetek, hogy egy kismamát nem idegesítitek még itt is, elég ha mástól megkapja!
Tőled pedig megkérdezhetem, hogy hányadik hétben vagy? Van ismerősőd, más rokonod akihez tudnál segitségért fordulni?
Választ előre látom:
1.vagy semmi
2.:)
Egyébként beszélj szülőkkel,kössétek össze az életeteket.. S akkor nem tud lelépni.Keressetek munkát,s majd holnap folyt köv mert a valódi lányom aki itt van vár rám s aludni hiv!
Kicsit félretéve a kérdező korát és helyzetét, nekem az jár a fejemben, hogy sokan még akkor se mernek gyereket vállalni, amikor már igazán lehetne... Egyre hátrébb tolódik ugyanis a szülés ideje. És talán ez sem annyira jó dolog.
Mindezzel nem azt mondom, hogy akkor inkább korán szüljünk, de kicsit meglepődtem azon, hányan vagytok, akik a kérdező életkorát és/vagy tapasztalatait hozzátok fel mint legfőbb probléma. Félreértés ne essék, én sem gondolom, hogy jó helyzetben van, bár szerintem sokat lehetne javítani a helyzeten, ha ő és a többiek is hajlandóak lennének rá. Mindössze csak elképesztő és szomorú a számomra, hogy egyesek ismeretlenül is, néhány sor alapján olyan magasröptű beolvasást tartanak egy lehet, hogy nagy nehézséggel küzdő fiatalnak, ami nekem valahol kicsit szembe megy a "szülő" fogalmával.
Kérdező, nem tudom, mi a valós helyzeted és miért reagálsz a felvetésekre úgy, ahogy, de ha mindaz igaz, amit leírtál, akkor ketyeg az óra: előbb-utóbb döntenetek kell valamit a babáról. Remélem, meg fogod találni a sok szidás közt is a használható, építő jellegű tanácsokat.
Ha a kérdés igaz lenne, akkor adna normális válaszokat a kedves kérdező a normális kérdésekre és reagálna a támogató, együtt érző kommentekre. De mivel egyik sem történik meg, valószínűleg unatkozik és azzal tölti szabad idejét, hogy kacag azokon, akik itt egymást marják.
Elég komolytalan ahhoz, hogy egy olyan helyre irkáljon, ahol az emberek életükkel és gyermekükkel kapcsolatos problémaikra próbálnak megoldást találni.
De mindannyian abban a cipőben járunk, hogy most jónak tűnik a döntés, aztán x év múlva meg... jó példa erre a 60% felett járó válási adat. És ide se csak a fiatalon, "éretlenül" kötött házasságok tartoznak, hanem az összes többi is, ugye.
De nem kötözködöm ám, csak hangosan gondolkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!