Babát várok.18 s fél éves vagyok. Szüleim nem akarnak minket, mert roma a baba apja. Mit tegyek? Kétségbe vagyok esve.
Én azt irtam,hogy akkor tartsa meg ha megvannak a megfelelő körülmények,és van aki mellette áll.Azt is írtam,hogy nem akarom az észt osztani,és nektek sem engem kellene oltogatni.De ha nektek jó "egy 17 évesse" vitába szállni akkor nekem is jó:)
Jól le vagyok nézve a korom miatt,de mielőtt élitéltek járjátok végig az utamat az én cipőmben,tegyétek meg azokat a lépéseket amiket én megtettem,minden egyes bukás után álljatok talpra úgy ahogy én tettem.Na majd ezután el lehet valakit itélni!Én a 17 évvemmel azt hiszem többet tapasztaltam az életben mint más ember 30 év alatt.És olyasvalakinek aki engem nem ismer fogalma sincs!És nem kell a lenéző szöveg.
"38 ezer forint a GYES plusz a családi pótlék"
jujj ne írj ilyet mert a kérdezőnek lehet felcsillan a szeme ;)
csak 25.000.-!!!!!
Kedves 17 éves lány!!
Én nem a Te párod meg családja felett ítélkezem,félreértetted amit írtam!!Én csak leírtam hogy a rózsszín szemüvegtől lehet h nem úgy látod a dolgokat!!
Vannak köztük kívételek,sógorom is az de olyan ritka mint a fehér holló!!Nincs az Én felmenőim közt nincsenek olyanok akik ne odavalóak lennének!!A Fiamat meg NE merészeld korcsna nevezni!!Az Én fiam csak az ENYÉM!!Hál istenek nem hassonlít az orkokra(cigányok)!!Az én fiam többet ér a te meg a párod kisujjánál!!Nem kívánom neked ami elem történt,de ha megtőrténik légyszi gondolj arra amit írtam!!És mégeegyszer vannak köztük kívételek,de azt is tegyük hozzá,hogy nagyon kevesen!!!!!!!!!!!!!
Figyelj!Nem én hoztam fel a korcs szót,de írtad az olyan emberekre akiknek valamelyik szülőjük cigány!!!!Isten ments hogy én valakinek a gyerekét is lenézzem.És ha majd nekem lesz gyerekem,ha úgy esik hogy a mostani barátomtól,mindent megfogunk neki adni,hiszem ezért tanulunk hogy minél jobb legyen!És valaki egyszer merjen rá korcs vagy ehhez hasonló szót mondani.
Így nézzük én is korcs vagyok,mert dédnagyapám orosz,mamám magyar és még kitudja melyik ősőm milyen volt.
És igen is az én családom egy példa lesz arra hogy nem minden cigány egyforma!
Egyébként ezt én sem értem a kérdező miért így válaszol,régebben én is tettem fel roma kérdéssel kapcsolatos dolgot(nem babavárósat),és akár milyen volt a válasz,elfogadtam,mert én kértem véleményt.Az,meg hogy a rendes kérdésekre sem válaszol kezd nekem olyan lenni mintha kamu lenne...És akkor itt minden vita,minden egymással érvelés hiába volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!