Babát várok.18 s fél éves vagyok. Szüleim nem akarnak
minket, mert roma a baba apja. Mit tegyek? Kétségbe vagyok
esve.
Figyelt kérdés
Nincs munkaviszonyom. Baba apja roma. Ne értsetek félre, nem vagyunk fajgyűlölők. Szüleim teljes mértékben ellenzik ezt az egészet. Sajnos, nem akarják az Unokájukat. Mit tegyek? Ki akarnak dobni. Kétségbe vagyok esve. Legfőképp azért nem akarják, mert romával álltam össze.
Sose tudhatod, milyen lesz a gyereked 18 éves korára.
2011. okt. 4. 14:41
32/118 anonim válasza:
17,5 éves, szóval azért már látszik, hogy milyen lesz :)
2011. okt. 4. 14:57
33/118 anonim válasza:
Teljesen megértem a szüleidet. Lehet te is meg fogod majd 10 év múlva. Valahogy sejtettem, hogy a párod nem dolgozik, nem erősségük. Ez nem útálat vagy bármi más, hanem sajnos tény és való.
Természetese te döntöd el, hogy most mi a jó neked. Azért kívánom, hogy teljes családban és nagy szeretetben tudjátok felnevelni a gyereketeket és azt is kívánom, hogy a párod kitartson melletted, ha már így alakult. Remélhetőleg ő az a kivétel aki erősítené a szabályt. Régóta vagytok együtt?
2011. okt. 4. 16:03
34/118 anonim válasza:
ha megakarjátok tartani a babát akkor költözz a fiú szüleihez.remélhetőleg ha megszületik a pici a te szüleid is másképp fognak gondolkozni
2011. okt. 4. 16:38
35/118 anonim válasza:
Szerencsétlen gyerek nélkülözésben fog felnőni! Szerinted ez normális dolog? Te csak magadat nézed!
Teljesen egyetértek a szüleiddel! Felelőtlen és tudatlan vagy!
2011. okt. 4. 17:08
36/118 anonim válasza:
Provokációnak szántad a kérdést, azért nem válaszolsz?
2011. okt. 4. 18:32
37/118 anonim válasza:
Igaza van az utolsó előttinek.Te nem a babádat nézed,hogy neki mikor lene ideális megszületnie,hanem hogy te mit szeretnél.
2011. okt. 4. 19:40
38/118 anonim válasza:
Elsőnek is gratulálok :)Mennyi idős terhes vagy?A párod és családja támogatnak titeket?
Én egy 17 éves lány vagyok,lassan 3 éve már annak hogy roma fiú a barátom.Mindennél jobban szeretem,és a három év alatt egyszer sem bánott meg,egy rossz szót nem mondott rám.Ő 20 éves lesz,még suliba jár.A szüleim nekem gyűlölik mindazért meg roma.Rendes,tisztességes családból származik.Én már 11 éves korom óta alig várom hogy gyerekem legyen :) És amint kijártam a sulit,szeretnénk is közös babát,erre még két évet kell várnunk.Addigra mindent bebiztosítunk számára majd :)
Fiatalabb vagyok mint te,és nem is akarok itt neked okoskodni,de én azt mondom csakis a szívedre hallgass.Tudom,hogy az én gyerekeimet sem fogják elfogadni a szüleim,de én akkor is a boldogságot akarom választani.Neked is sok sikert kívánok!A pároddal jól megvagytok?Jó körülmény lesz a babátoknak?
2011. okt. 4. 20:02
39/118 Becsee válasza:
Az utólsó kommentett íronak szeretnék először egy pár sort írni!!15 voltam amikor a roma páromat megismertem 4 évig voltunk eggyüt.16 évesen Én már dolgoztam,mert eggyüt laktunk az Én szüleimnél,Ő "kereste" a munkát csak nem találta!18 éves lettem,végre nagykoru rózsaszín szemüveggel a szemem előtt különkötöztünk a szüleimtől természetesen az én fizetésemből éltünk!Egy nőgyógyászati betegség miatt abba kellet haggyam a tablettát,1 hónapra rá terhes lettem,elakartam vetettni a párom esküdözött hogy megváltoik munkát keres eltart minket a terhesség korai szakaszában vettük észre a babát,2 hónapom még volt tényleg megváltozott megtartttuk.2005 09.09-én ugy döntött a drágaságom,hogy ő mégse szeretne eggyüt lenni velem meg a babámmal mert már belefáradt a szentem(mib nem tudom)a 9 honapot végigdolgoztam!Másnap megszületett a fiam azota eltelt 6 év de az illetőt nem láttuk!De ígérgette hogy mien jó lesz!Aha ja Na kedves tanácsot adó 17 éves így bizz egy ROMA EMBERBE!!!!!!!!!!És most kedve kérdező!!NAgyon várva várt baba lehet,mióta is ismered??1-2-vagy 3 hónapja??Nem dolgozik,te sem miből akarod felnevelni??A segélyekből????Azokbol a pénzekből amiket tőlünk vesznek el dolgozó emberektől.Nekünk miért van annyi eszünk,hogy a mai világban nem szülünk gyereket mert nem tudjuk eltartani,de Ti csak nyugodtan szaporodjatok azzokal az elkorcsosodott fajtával,nem vettétek el még az összes pénzt a Mi gyerekeinktől!!Nem vagyok fajgyűlölő,mert az n fiam is félvér de ne szaporodjatok légyszives!!!!
2011. okt. 4. 22:53
40/118 Becsee válasza:
Még egy mondat!Két műszakban dolgozok,hogy a gyerekemnek meglegyen mindene ugyanis félreértés ne essék az a gyerek nem fényterápiával táplálkozik és nem újságpapírt kell fölvennie!!!Jol gondold meg légyszíves ne légy buta tini.ha visszalehetne frdítani az időt megtenném a fiam nem bánom mert itt van egészséges,de nem bánnám ha később a mostani páromtól lenne!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!