Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel pépesíted babádnak az...

Mivel pépesíted babádnak az almát, őszibarackot, répát? Botmixerrel? Vagy reszeled? A babakekszet darálni kell, vagy egybe nyamnyogja el?

Figyelt kérdés
4 hós még csak a fiam, de lassan fel kell készülni a hozzátáplálásra. Mivel lehet a legjobban pépesíteni? És az almapépbe majd szeretnék babakekszet tenni. Ezt le kell darálni? Vagy lehet kapni daráltat is?
2011. szept. 29. 23:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan van botmixerem, de tavasszal, még terhesen kaptam az apósomtól egy aprítót, ami külön hangsúlyozza, hogy bébi étel készítésére alkalmas. Én elsősorban ezt fogom kipróbálni. Ez egy Hauser aprító, daraboló gép.

És ha egyik sem válik be ott a turmixgép.

[link] A 2.

[link] C-10-es aprító.

2011. szept. 30. 09:23
 12/13 A kérdező kommentje:

Szupi, akkor majd megpróbálom őszibarackkal együtt.

Az utolsó hozzászólónak írom, hogy lehet, hogy én voltam a béna, de nekem van itthon Hauserem is, turmix gépem is, és botmixerem is, és amúgy a Hauserrel próbáltam először, és nem lett tőle pépes az alma. Aztán azt a darabos valamit, ami a hasuerből kijött, próbáltam botmixerrel lédúsra pépesíteni, hát nem lett jobb. :)))

De szinte biztos vagyok, hogy a kevés mennyiség miatt lett ilyen. Na majd mindjárt megpróbálom most többel, aztán majd megírom, hogy milyen lett. :)

Csak kicsit később, mert elaludt a gyerek. :)

2011. szept. 30. 10:53
 13/13 anonim ***** válasza:

Az almát szerintem elég reszelni.

De ha botmixerrel pépesítettem, akkor tényleg nagyobb mennyiség kell bele, vagy + még raksz hozzá más gyümölcsöt is. Meg vágd föl apróra, könnyebben viszi a kés.

2011. szept. 30. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!