Mivel pépesíted babádnak az almát, őszibarackot, répát? Botmixerrel? Vagy reszeled? A babakekszet darálni kell, vagy egybe nyamnyogja el?
Szupi, akkor majd megpróbálom őszibarackkal együtt.
Az utolsó hozzászólónak írom, hogy lehet, hogy én voltam a béna, de nekem van itthon Hauserem is, turmix gépem is, és botmixerem is, és amúgy a Hauserrel próbáltam először, és nem lett tőle pépes az alma. Aztán azt a darabos valamit, ami a hasuerből kijött, próbáltam botmixerrel lédúsra pépesíteni, hát nem lett jobb. :)))
De szinte biztos vagyok, hogy a kevés mennyiség miatt lett ilyen. Na majd mindjárt megpróbálom most többel, aztán majd megírom, hogy milyen lett. :)
Csak kicsit később, mert elaludt a gyerek. :)
Az almát szerintem elég reszelni.
De ha botmixerrel pépesítettem, akkor tényleg nagyobb mennyiség kell bele, vagy + még raksz hozzá más gyümölcsöt is. Meg vágd föl apróra, könnyebben viszi a kés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!