Mivel pépesíted babádnak az almát, őszibarackot, répát? Botmixerrel? Vagy reszeled? A babakekszet darálni kell, vagy egybe nyamnyogja el?
Én mindent almareszelőn pépesítettem. Sima darált háztartási kekszet kevertem bele, ugyanis semmiben nem különbözik a háztartási keksztől, csak árban, mert 4-szer annyiba kerül és fele annyi a tömege.
Ami keményebb volt, csak azt botmixereztem /keményebb barackot, mangót/
Botmixerrel.
A kekszet pedig diódarálón hajtottam át.
*semmiben nem különbözik a babakeksztől /már nálam is este van/
második v.
Szia!
Én az almareszelőn reszelem az almát, körtét, barackot. a többit botmixerrel.
Pont ma tettem fel én is a kekszes kérdést, már vettem is darált háztartási kekszet!!! :) (porrá van zúzva, és nem drága)
almát, körtét üvegreszelőn, a többit botmixerrel.
háztartási keksznél jobb a bio gabonapép (Dm-es), ez már por állagú és nem tartalmaz térfogtnövelőt, meg más káros anyagot.
Köszönöm a válaszokat!
Még annyit had kérdezzek, hogy a botmixer nektek teljesen összepépesíti?
Mert akartam tegnap egy próbát tenni, és néhány szelet almát botmixerrel pépesíteni, de darabos lett, és nem is lett lédús. Lehet, hogy túl kevés mennyiséget akartam összedarálni, és azért?
iegn, az is lehetett az oka, meg az alma sokszor kemény, ezért nehezebben pürésedik. ezért szoktam azt reszelni.
de ha pl. őszibarackkal keverem, akkor már viszi a botmixer is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!