Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek erről? Más...

Mi a véleményetek erről? Más férje is ilyen?

Figyelt kérdés

Nem babával kapcsolatos, de itt mindenkinek van babája.

Van egy 8 hónapos kisfiam, most jöttünk haza a szüleimhez másodjára, kb 400 km-re vagyunk a férjemtől. Mikor megérkeztünk, felhívott, hogy hogy vagyunk, rendben megérkeztünk-e. Azóta sem. Ma egy hete, hogy itt vagyunk. Ha hívom beszélünk, ha nem nem. Ha beszélek a gyerekről, akit viszont szemmel láthatóan imád, meghallgat, de amúgy nem kérdezi.

Egyszer hívott, mikor vásárolni ment, hogy kell e valami, s miket vegyen. S akkor kitért a szexre, meg h akcióson látott valamit, megvegye-e.

Tegnap este láttam, hogy hugival msn-ezik. Hugi nem engedte, hogy megnézzem, mert állítólag az első házassági évfordulónkra készül meglepivel, ami okt. közepén lesz.

De az a furi, hogy 3 éve élünk egy háztartásba, s mielőtt összeköltöztünk, s mindennel elhalmozott azelőtt, mindig minden ünnepet a fejében tartott, mióta együtt élünk, sosem kaptam semmit vagy csak ha megemlítettem is, 6-8 hónap elteltével. Pedig a szülinapom is az ővé után van. Az apjáét meg sosem felejti el, meg is szoktam neki jegyezni.

De nem is az, hogy vegyen valamit, csak jól esne ha nemcsak apóstól kapnék valamit, hanem a férjemtől is legfeljebb annyit, hogy eszébe van, még ha nem is kapok semmit, csak felköszönt.

Hugi írta neki ott vagyok, s addig ne írogattak, a másik szobában beléptem msn-re, s úgy kb fél-1 óra múlva írt rám, de mást se hajtott, hogy jó lenne változtatni a szexen, más poziciókat is kipróbálni mielőtt ellaposodik a kapcsolatunk.

Előttem egy évig nem volt senkije, s nem is szexelt addig, nálam is kivárt fél évet, s mondta, h egy évig is képes várni. Ritkán akart baba előtt szexelni, inkább én akartam. Most meg h apjával élünk, s én úgy még baba előtt sem tudtam jól elengedni magam, zavart h másik szobában vannak. Egymás mellett van a szoba, s egy ajtó választja el a két szobát, olyan átjárós lenne, de szekrény van ott. Kisszobában lakunk 3-an, apja egyedül a nagyban. S főleg h megvan a baba, még nehezebb a helyzet. De megszoktuk oldani, igaz ritkábban, mert vagy a gyerektől nem tudjuk vagy fáradtak vagyunk. meg már nem is kívánom úgy mint azelőtt, hanem kb. annyira mint a baba előtt a férjem, most meg ő van úgy mint én.

De ha akar, mindig benne vagyok. Amúgy meg új dolgokról, mielőtt arra gondoltok, én nem vagyok benne. Éppen az, h én mindig is olyan voltam, mindig is próbáltam arra ösztönözni, h új dolgokban benne legyen, de ő nem szerette, s ezért nem volt változás. Utálja az orális szexet pl. Most meg már a 69-ben is benne lenne, amit anno akartam, de ő idegenedett tőle.

Más téren is változott, nem olyan figyelmes, de ez gondolom kiderült abbó, amit fentebb írtam. Meg se kérdez, ha rákérdezek hiányzunk-e, rá vágja, hogy igen, de magától nem mondja, holott 2-3 éve még mondta. S volt, hogy egy nap 100-szor felhívott h mi újság, hogy vagyok. Most meg még a kicsit se kérdezi, ne hogy engem.

Mondtam neki, ha csak néha ha ránk gondol, kis időre is, az is jól esne, ha megcsörgetne, amire a válasz: h jó, rendben, de valahogy elmarad. Tegnap este is rám írt, csak a szexet hajtsa, mást nem, nem érdeklődik se irántam se a baba iránt, csak ezt s azt kipróbáljuk újítunk a kapcsolatunkon, de csak a szex terén hajtja, hogy ő nagyon szeretne újakat kipróbálni stb.

Meg se kérdezi hogy vagyunk, mi újság, voltunk-e valahol, semmi, csak azt hajtja.

Erről mit gondoltok?

Hugival beszélgettem, nem erről, a szex mániáját nem hoztam fel, csak hugi s párja megjegyezték, hogy a hugi barátja pl mondta, ő ha egy hete így távol lenne a fia s a felesége, két naponta rájuk csörögne, ha más nem is, de baba iránt érdeklődne hogy van.

S mondták, hogy nem olyan mint régen volt, családtagokkal is jobban elvolt, viccesebb volt, s velem is másabb. S teljesen az ellentetje, rosszabb irányba változott.

2011. szept. 28. 11:17
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:

Van. Meglepi ugrott. tegnapelőtt este felhívott, s beszélgettünk. Mondta, hogy meglepit akar, de elárulja, mégsem tudja titokban tartani, péntek este jön le hozzám.

Mondta, hogy rokonságból jönnek le kocsival, s befér, s mivel péntek este munka után jönnek, s 7végén nem dolgozik, vasárnap reggelig velem akar lenni, mert már nem bírja ki, szex terén.

S meg is spórol 10ezer ft értékű vonatjegyet. Ebben az évben másodjára jön le a mamájához.

Valahogy felhozta a meglepit, de mondtam h semmit nem tudok, s este hugi bejött h a párom leordította msn-en a fejét, mrt titokban mint kiderült folyton msn-eznek, hogy miért szólta el magát.

S a párom felhívtam h nem tudok semmit. Ebből nagy vita lett. Mérgemben leültem hugi gépe elé, s elolvastam az előzményeket, hogy mit beszéltek. Tényleg készült meglepi, azt már tudom mi, de a linked, amiben segített hugi, nem néztem meg. Ha már tudom, azt nem akartam megtudni milyen. Azóta férjemmel kibékültünk, most is vele msn-ezek. Ma is, tegnap is hívott.

Hugival nemcsak a meglepim beszélték, hanem írta neki a szxuális életünket h egyhangúvá vált, s felakara dobni s pont tőle kért tanácsot, meg hugi írta neki h most nem vagyok itthon, s szólt, hogy rejtve vagyok fent msn-en, mert néha kiváncsiságból, mert hugi belém hozta, hogy a férjem fent volt hajnalig valamelyik nap. S íta neki vígyázzon, ha fent van, mer rejtve fent vagyok, de ha ő is úgy lép fel beszélgetni, nem fogja elárulni nekem h sokáig fent van. Mindig mindenről beszámolt hugi neki, s lehet azért se hívott. Hogy most ide mentünk, ezt csináltam. Hát nagyon összevesztem hugival, s férjemnek is szóltam, ha valami baja van nekem mondja, s hogy velem ezeket meg lehet beszélni, de ezt már a kapcsolatunk elején letisztáztuk. Ráadásul nekem a férjem azt hazdta, hogy azért akar újítást, hogy mielőtt egyhangúvá válna a szex, előzzük meg, s kiderült h két éve van ez nála, s nem mert szólni. Holott én amúgy is olyan vagyok, s pedig jól tudta mert a kapcsolatunk elején ezt is, mint minden mást letisztáztunk.

Meg a gyerek óta szerinte változtak dolgok, s úgy érzi, hogy gyerekkel is kell foglalkoznom, háttérbe szorult. Szóval mindent megbeszéltünk. Remélem így is marad. Azt h otthon lenne-e, hát ez már nem derül ki. S hogy mit csinált, míg nem voltam otthon.

2011. szept. 30. 00:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!