Mi a véleményetek erről a névről?
Figyelt kérdés
Horváth Anna
Nem hangzik furcsán? Így a vezetéknév végi msh-k miatt nem lenne jobb msh-val kezdődő keresztnév?
Nagyon tetszik az Anna név, csak nem tudom hogy passzol-e a vezetéknévhez. Minden válaszadó zöld kezecskét kap.
2011. okt. 8. 14:12
1/13 anonim válasza:
Nekem tetszik. Én is Horváth vagyok, csak Noémi.
2/13 anonim válasza:
Szépen hangzik, csak a H betű furán néz ki - lehetne akár Horvát Hanna is.
Mi ezért ugrasztottuk az Anna nevet, mert Baráth a vezetéknevünk, hogy ne legyen Barát Hanna, Baráth Anna... Más nevet választottunk.
Amúgy is millió Anna van (nyilván mert gyönyörű név :) )
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Én is a Hannázástól "félek" Valahogy tényleg úgy esik jól kimondani.
2011. okt. 8. 14:29
5/13 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép így együtt, de én azért nem adnám, mert millió Horváth van, és legalább ugyanennyi Anna is. Vagy másik nevet választanék, vagy adnék 3. nevet is.
6/13 anonim válasza:
Egyik családi barátéknál Horváth Anna a kislány és a gyermekorvosunkat is így hívják.
Gyakori névpárosítás. :)
Az Anna az egyik kedvenc kislány nevem, csodaszépnek tartom.
7/13 anonim válasza:
Van a családunkban egy kislány, Horváth Annának hívják. Nagyon szép a név is és a kislány is. Egyáltalán nem rossz párosítás, add ezt a nevet, ha szeretnéd. Szerintem passzol.
8/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem furcsa, hanem nagyon jó. :)
9/13 anonim válasza:
Én nem értem, miért ejtenék horvát hannának, mikor a horváth kimondásakor nem ejtjük a "h"-t...?
10/13 anonim válasza:
Jó ez így és én sem tudom miért hannáznának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!