Csak az én lányom nem ül, és nem állt fel közel egy évesen?
Köszi!Olvastam ezt a kérdést, válaszoltam is rá:))
Én írtam, hogy a járásról nem tudok nyilatkozni.:)
Szia, az én kisfiamat fejlődésneurológushoz kellett hordanom, természetesen magánhoz. - mert itt az sztk-ban hónapokra előre nincs időpont, egy hónap pedig egy gyerkőc életében nagyon sokat jelent.
A fejlődésneurológus homlokegyenest ellentmondott a közismert és a megyében elismert gyermekorvosomnak, és a védőnőnek, akik kánonban kiabáltak velem, amikor rá mertem kérdezni a dolgokra, és diszlexiával, diszgráfiával fenyegettek meg gyakorlatilag, szóval a homokba dugták a fejüket inkább. De én hajthatatlan voltam, magángyerkorvost kerestem, aki magán fejlődésneurológushoz küldött. Ha ők nincsenek most nem tudom mi lenne a kisfiammal!
Csak és kizárólag a saját ösztöneidnek higgy és senki másnak! Ne a megnyugtatást keresd a válaszokban, hanem a saját megnyugvásodat kéne önmagadtól megtalálnod. Márpedig ha itt kérdeztél akkor biztosan érzed te is, hogy lépned kell. Úgyhogy ne is várj, ne hallgass senki másra és vidd magán fejlődésneurológushoz! - hozzáteszem szerintem sem stimmel, hogy nem ül. Az álláshoz ugyanúgy kell a hátizma, mint az üléshez gyakorlatilag, tehát szerintem itt más a gond.
Székesfehérváron tudok segíteni neked, mert én oda hordtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!