A bölcsis beszoktatás nálatok is ilyen sok idő? És nem a kisfiam miatt mert rosszul viseli!
Figyelt kérdés
Mondták hogy 2 hét lesz talán kicsit több.Én még plusz 2 hetet ráhagytam.2 hete járunk és a kisfiam nagyon élvezi.Volt sírás de csak addig míg én nem mentem el.Mondták hogy jövőhéttől(3.hét)már végig ott aludhat de csak 10-re vigyem mert a gondozónője délutános.Többen is panaszkodtak hogy indokolatlanul húzzák az időt,a héten is alvás előtt haza kellett hoznom pedig múlthét pénteken már bent elaludt mert fáradt volt.Én azt hiszem hogy így soha nem szokja meg ha egy nap bent alszik aztán meg 1 hétig nem hagyhatom bent,és 10-re vihetem csak.Félre ne értsetek nagyon szeretem hogy még 2 hétig itthon vagyok vele de így mikor fog beszokni?pláne hogy neki nem is lenne baj mert 8-15-ig lenne bent.Sokan a csoportból nem tudják a 3.hetet megoldani,menni kell dolgozni.Tőlem meg megkérdezték mikor kezdek és mivel nem hazudtam megmondtam hogy okt.3.erre azóta már mondják hogy akkor csak 10-re vigyem addig.Mikor lesz így rendszer az életébe?2011. szept. 16. 10:41
11/11 anonim válasza:
Nálunk (céges magánbölcsi) 3 hét lesz, holnap kezdjük.
Hétfőn 1 óra, utána minden nap eggyel több.
Viszont az első héten végig vele vagyok, a második hétre kialakul a helyismeret, akkor kezdődik az 'anya nélkül' időszak. Nekem ez szimpatikus, kialakítja a bizalmat a szülőben és a gyerekben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!