Hogy reagálnál erre?
Figyelt kérdés
Éjszaka a dokinő tanácsára teáztatjuk,vagyis próbáljuk mert nem nagyon akarta elfogadni.Anyukám mondta,hogy segít felkel ő éjjel ,hátha neki elfogadja.Így is lett a babám pedig megivott 150ml teát.Reggel kérdeztem,hogy hogy sikerült erre ő minta tök természetes dolog volna azt mondta,hogy rakott a teába édeskét!!!!A babám 7hetes!mondta h nem sokat rakott bele,csak negyedet,de szerintem ez is elég!!!!2011. szept. 13. 17:45
11/12 anonim válasza:
7 hetesen egyen amennyit kér, nem a te kényelmed az elsődleges hanem az ő egészséges gyarapodása. most már az igény szerinti szoptatást ajánlják, én is így tettem, és 8 hetesen átaludta az éjszakát.
nem kell teával becsapni, ő még azért kel mert éhes.
egyébként babák nem kaphatnak édesítőszert, akkor inkább cukrot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!