Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre hogy reagálnál?
Te a lehető leghelyesebben jártál el. Sokan nem tudnának így kibontakozni az ölelésből. Nehéz így hirtelen új kapcsolatot kezdeni, ezt mondd el a barátodnak is. Mondd el, hogy ő a legfontosabb, de még adjon időt neked, persze ettől még menjen minden ugyanúgy, mint eddig.
A mostani barátod helyében én örülnék, ha megszakítanád a kapcsolatot az exeddel. Persze tudom, hogy ez nagoyn nehéz. És az én barátnőm is nehezen adta fel a dolgait, mert velünk is kb ez volt a helyzet, azt leszámítva, hogy mi nem ismertük egymást előtte.
Lényeg, hogy próbáld a barátodat biztatni, és mondd meg neki, hogy legyen türelmes, mert megéri :)
Hajrá!
mondd el mindenképp a storyt, mi-hogy történt meg, hogy eltoltad a csávót.
féltékeny lesz a srác, de nem hagy el max lesz egy kis box.
Szia!
Elmondhatod neki nyugodtan, hiszen te nem akartad, és ha megbízik benned ( a bizalom egy kapcsolat alapja) akkor semmi baj nem lezs, legfeljebb csak az exnek lesz néhány lila foltja ;)
Ne mondj neki semmit!!!!
Lényegében nem csináltás hülyeséget de még is szabályokat szegtél meg!!!
Ha Én lennék a pasid ezt szó nélkül biztos hogy nem hagynám,elveszítenéd a bízalmamat és az exed is kapna egy fülest!!!És szegény exeddel minek találkozol ha nemakarsz tőle semmit???Ne legyél már idióta!!!Bocsi!
Szia!
2 hét? AZTA HOGY MILyEN SOK!
f*szom a KIB*ASZOTT felújított változatba. fiatalok.... 2 hét és whááh likvidálni a célszemélyt mert szájra puszi! ajaj. a végén még ha megtudja reggel egy poszt-apokaliptikus világra ébredsz
miért ne láncoljon magához?
egyre inkább beszarok a mai jó népen.
mivel a 2 héttel ez előtti puszi x6x10(23.) az teljesen más mivel előtte nem voltál ebben az cseszett komoly kapcsolatba ami már 2 hete tart. persze tulajdonképpen megértelek,mert manapság a 2 hét az már világrekord.
bár,ahogy elnézem te is az a típus vagy aki gyakrabban vált pasit mint én zoknit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!