Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan reagálnál erre? Egyálta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnál erre? Egyáltalán, mit kezdjek ezzel? Felejtsem el az esetet?

Figyelt kérdés

A barátom elég gyakran többet iszik a kelleténél és ilyenkor olyan üzentet ír,h az eszem megáll (hogy miért baszogatom és miért nem mondom el neki,h nem akarok járni vele). Ezeket éjszaka írja, reggel elolvasom és visszaírok (mikor ő már melózik) és akkor meg írja,h jajjjj bocsi, részeg voltam... nem akartam.... ne haragudj... tudod h mennyire szeretlek és fontos vagy nekem, majd teljesen aranyosan kérdezgetni kezd más témákról.. Ha együtt vagyunk,akk is minden szuper, imádjuk egymást. És ha mondjuk becsiccsent és én is ott vagyok,akk is imád.... vagy hagyjam lógva az egészet? Az alkohol váltja ki belőle,h olyan üzenetet írjon? Ez eddig 2X fordult elő... Mi erről a véleményetek? Én nagyon szeretem őt..

16/L

2011. jún. 15. 06:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Röviden, tömören:

Véleményem szerint az alkohol nem vált ki emberekből hazugságot, csak a gátlást oldja.

2011. jún. 15. 07:02
 2/5 A kérdező kommentje:
De egyébként pedig szeretjük,imádjuk egymást.... Talán azért fél annyira,h csak játszom vele,mert egy 3 éves kapcsolatát hagyta ott miattam?
2011. jún. 15. 07:15
 3/5 A kérdező kommentje:
És ez az érzés csak akkor tör rá,amikor nem vagyunk együtt... ha velem van,ilyen még eszébe sem jut.
2011. jún. 15. 07:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne haragudj meg érte, de nekem rögtön az jutott eszembe, hogy nem neked akarta elküldeni...
2011. jún. 15. 09:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Nekem is megfordult a fejemben... :/ Áhh,de nem is érdekel. Szeretem és nem akarom elveszíteni, imádom. Évek óta róla álmodoztam és most végre összejöttünk..nem akarom elrontani a boldogságom :))
2011. jún. 15. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!