Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnál erre a mondatra?
Figyelt kérdés
Ha odamenne hozzád egy helyes pasi/gyönyörű csaj és azt mondaná,hogy nagyon szerelmes beléd,de el akar felejteni!?2010. jan. 3. 23:01
1/10 anonim válasza:
Attól függ hogy ismerem e:D
Ha nem,akkor én nem foglalkoznék vele.Elvégre látatlanból hogy szeretne.
Ha ismerem,akkor megmondom neki hogy sajnálom de én nem így érzem.Esetleg adok 1 esélyt arra hogy megismerkedjünk és kialakuljon egy kapcsolat.
16/L
3/10 anonim válasza:
Akkor azt mondanám: nem hagyom. És bármibe is kerül, megoldjuk, bízzon bennem.
4/10 anonim válasza:
PErsze, ha ismerem, és én is szeretem.
5/10 anonim válasza:
Megkérdezném, hogy ezt akkor miért közli velem? Költözzek melegebb éghajlatra??
7/10 anonim válasza:
Kiröhögném. Aztán pár méterrel odébbmennék, nehogy neki kelljen arrébraknia :D
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! De gondoljatok bele a suli/(már aki) leghelyesebb,legszebb embere oda megy hozzá és ezt mondja.Mondjuk lehet hogy én is elküldeném ha el akarna felejteni...
2010. jan. 4. 07:23
9/10 anonim válasza:
wtf?
kábé :D kifagatnám hogy mi a baja:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!