Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy reagálnál erre?

Hogy reagálnál erre?

Figyelt kérdés
Éjszaka a dokinő tanácsára teáztatjuk,vagyis próbáljuk mert nem nagyon akarta elfogadni.Anyukám mondta,hogy segít felkel ő éjjel ,hátha neki elfogadja.Így is lett a babám pedig megivott 150ml teát.Reggel kérdeztem,hogy hogy sikerült erre ő minta tök természetes dolog volna azt mondta,hogy rakott a teába édeskét!!!!A babám 7hetes!mondta h nem sokat rakott bele,csak negyedet,de szerintem ez is elég!!!!
2011. szept. 13. 17:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem nem lesz tőle semmi baja, a kórházban az újszülötteket cukros vízzel itatják.-sajnos.
2011. szept. 13. 17:52
 2/12 anonim ***** válasza:
74%

Egyáltalán nem akarnám becsapni a babámat teával... Még ha azt az orvos is tanácsolja.

Hogy anyukád meg édeskét rakott a teába.. nem is kommentálom. Különben a te babád, a te felelősséged. Ha éjszaka éhes, szomjas, te vagy a párod keljen hozzá és ne más.

2011. szept. 13. 17:53
 3/12 anonim ***** válasza:
62%

A dokid rossz szakember. Én azonnal váltanék!!! 6 hónapos kor előtt anyatejen v tápszeren kívül semmit nem kaphat a kicsi. Cukrot legalább egy éves korig nem lehet adni, de jobb elkerülni utána is amíg csak tudjátok. Az édesítőszer meg egyszerűen nem gyereknek való. Anyukádnak ezt mondd meg, meg azt is hogy legközelebb kérdezzen meg titeket, mert ti vagytok a szülei mielőtt ad neki valamit.

Az ilyen pici gyereknek még éjszaka is ennie kell rendszeresen hogy a vércukorszintjét szabályozza.

2011. szept. 13. 18:20
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
7 hetes??? Én adnék még neki enni éjjel is, annyira pici még. Én 1,5 évesen szoktattam le a kisfiamat.
2011. szept. 13. 19:04
 5/12 anonim ***** válasza:
91%
ez komoly?hét hetes baba nem anyatejet vagy tápszert kap éjjel,hanem teát?egy hét hetesnek még szüksége van éjjel is táplálékra.arra meg semmi szükség,hogy édes teát kapjon.akkor inkább vizet,ha már nagyon muszáj
2011. szept. 13. 20:19
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

7 hetesen egy éjszakai kaja kimaradás a jellemző. pl eszik este 9- kor, éjfélit átalssza, 3 körül eszik. de az órától, gyakoriságtól függetlenül egy ekkora baba ha ébred 1. éhes, 2. szomjas, 3. anyát akarja. Mindhárom esetben a szoptatás a legkézenfekvőbb azzal jóllakik, megnyukszik és alszik tovább.

Ha tápszeres akkor táp esetleg kevesebb mint nappal utána víz. De ha vegyes vagy nemrég hagytál fel a szoptatással szerintem éjjel próbáld meg. Alvás után jobban termelődik.

2011. szept. 13. 20:37
 7/12 anonim ***** válasza:
69%
éjjel szoptasd, ne teáztasd! te hol voltál amikor anyukád teáztatta?
2011. szept. 13. 20:40
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
7 hetesen szoptasd és ne teáztasd. Mennyit eszik egy nap? Mennyi a súlya?
2011. szept. 13. 20:53
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Hogyan reagálnék?Bólogatnék a doktornő arcába,aztán szoptatnám a gyerekem amíg igényli,éjszaka is (22 hónapig nálunk így volt).Anyukámat szépen megkérném,hogy ne adjon édesítőszert a gyerekemnek,és teát sem.És megköszönném a segítségét,majd hazaküldeném,a baba ellátása az én dolgom.
2011. szept. 13. 22:00
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónál (is) a pont. Főleg ez :"baba ellátása az én dolgom"

Gondolom magadnak szülted a babát, nem anyunak.

Ha pedig más segítségét igénybe veszed a baba körül, nem árt előre tisztázni a játékszabályokat; mint például nem adunk édeskét egy 7 hetes csecsemőnek.

2011. szept. 13. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!