Hogy reagálnál erre?
Egyáltalán nem akarnám becsapni a babámat teával... Még ha azt az orvos is tanácsolja.
Hogy anyukád meg édeskét rakott a teába.. nem is kommentálom. Különben a te babád, a te felelősséged. Ha éjszaka éhes, szomjas, te vagy a párod keljen hozzá és ne más.
A dokid rossz szakember. Én azonnal váltanék!!! 6 hónapos kor előtt anyatejen v tápszeren kívül semmit nem kaphat a kicsi. Cukrot legalább egy éves korig nem lehet adni, de jobb elkerülni utána is amíg csak tudjátok. Az édesítőszer meg egyszerűen nem gyereknek való. Anyukádnak ezt mondd meg, meg azt is hogy legközelebb kérdezzen meg titeket, mert ti vagytok a szülei mielőtt ad neki valamit.
Az ilyen pici gyereknek még éjszaka is ennie kell rendszeresen hogy a vércukorszintjét szabályozza.
7 hetesen egy éjszakai kaja kimaradás a jellemző. pl eszik este 9- kor, éjfélit átalssza, 3 körül eszik. de az órától, gyakoriságtól függetlenül egy ekkora baba ha ébred 1. éhes, 2. szomjas, 3. anyát akarja. Mindhárom esetben a szoptatás a legkézenfekvőbb azzal jóllakik, megnyukszik és alszik tovább.
Ha tápszeres akkor táp esetleg kevesebb mint nappal utána víz. De ha vegyes vagy nemrég hagytál fel a szoptatással szerintem éjjel próbáld meg. Alvás után jobban termelődik.
Utolsónál (is) a pont. Főleg ez :"baba ellátása az én dolgom"
Gondolom magadnak szülted a babát, nem anyunak.
Ha pedig más segítségét igénybe veszed a baba körül, nem árt előre tisztázni a játékszabályokat; mint például nem adunk édeskét egy 7 hetes csecsemőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!