Így nem fogom elveszíteni a bizalmát?
persze hogy fenn áll a bizalom. De a gyerek attól még kimerült a sok sírástól. Azért ír mindenki megoldásokat, mert a gyerek is azt várja, hogy segíts neki. Ha nagyon üvölt semmiképp nem szabad ott hagyni, mert tényleg rosszul esik neki.
Van hogy nálad is elfogy a türelem és gondolom ezért mész magad kicsit lenyugtatni.
Kedves Utolsó!
Mi pont így vagyunk :)) Tegnap jött ki egyszerre a 2 alsó foga, nagyon nehezen viseli, ezért volt/van hát a sikítós sírás, mert biztos nagyon fáj neki. Ő is 2-3 órát van fent, de most a foga miatt nem tudja kialudni magát (mi sem), így extra nyűgös. Bevallom eddig többször kimentem, de most már inkább ott leszek mellette. Tényleg azt szeretném ha érezné számíthat rám. Csak annyira sajnálom őt, hogy van, hogy a másik szobában sírok én is, mert már nem tudok neki hogyan segíteni. És csak ha lenyugodtam, mentem vissza hozzá. De erős leszek! És inkább mellette.
A férjem mindig azt mondja, hogy én vok az anyukája nekem bírnom kell. Sokszor én is teljesen kétségbe esem, nem így terveztem. Nálunk minden éjjel (főleg ami megindult a fogzás) másfél óránként ébred és csak cicire alszik vissza. Reggel menetredszerűen 6-7 között kakál arra felébred és utána nyűgös, hogy aludni akar. Sokszor 1 órát sír a karomban míg elalszik, közben éneklek neki és sétálunk.
És ami hab a tortán nem lehet letenni nappal, ha elaludt mert felébred és sír és minden kezdődik elölről.
Nem így szoktattam pedig.
Majd csak elmúlik ez is, kitartást nektek és vigyázz rá, nekünk erősnek kell lennünk ők még kicsi babák.
Köszönöm a válaszokat!
Főleg Neked kedves első és utolsó :))
Ezt csak az érti meg, aki hasonló cipőben jár. Mert sokan hiszik, hogy ami igaz az ő babájára, az nekem is beválhat. Mostanában én is sokat ringatom, sétálunk, pedig erről leszoktattam, mert régebben is csak kézben akart elaludni, ha letettem kipattant a szeme és üvöltött. Most az már jobb, ha leteszem akkor görbül a szája, kicsit nyitja a szemét, de fordul hasra és alszik tovább. Az szép és jó, hogy játsszak vele hulla fáradtságig, de ő nem olyan. Nem tud a játékba belealudni. Tényleg ez a fogzás nagyon megviseli, éjszaka van hogy fél óránként kel fel. Ő már nem is cicizik, néha visszasírom, mert úgy egyszerűbb volt visszaaltatni.
Neked is kitartást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!