Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj van? Nem akarom elvesziten...

Baj van? Nem akarom elvesziteni! Mit tehetek?

Figyelt kérdés
38 éves vagyok.Elvileg a 7.hétben vagyok ez a második terhességem.Sajnos az elsőt 3 évvel ezelőtt elvesztettem.Ma voltam UH-n és az orvos azt mondta,hogy fejlődik rendesen a kicsi.Nagyon megijedtem,azt mondta hogy nagyon pici.CRL:4,2mm Ys:2x3 mm.
2011. márc. 17. 17:00
 1/10 anonim ***** válasza:
nekem 7 hetesen 5mm volt,..nincs ott semmi probléma.nyugi
2011. márc. 17. 17:05
 2/10 anonim ***** válasza:
Minden rendben van! Ne idegeskedj! Nem tesz jót sem a babának sem pedig neked!
2011. márc. 17. 17:10
 3/10 anonim ***** válasza:
Nyugi, nekem is 4 mm-t mértek 7 hetesen. Annyit mondott a doki, hogy valószínűleg picit később fogant! Ha van szívműködése, semmi okod az aggodalomra! Ne gondolj negatív dolgokra! Sok sikert!
2011. márc. 17. 17:30
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.Nagyon szeretném ezt a babát.Olyan nehezen jött össze és lehet hogy már nincs több esélyem./most látom hogy nem jól írtam..Szóval a doki szerint nem fejlődik rendesen/Hátha tényleg fiatalabb mint gondoljuk!
2011. márc. 17. 17:55
 5/10 ketteske ***** válasza:
Nem is értem ezeket a dokikat. Annyira pici még a baba, fogalmuk sincs, hogy mikor fogant, miért kell ijesztegetni az embert? 1-2 nap rengeteg idő még ilyenkor, nem lesz semmi gond, nyugi!
2011. márc. 17. 18:40
 6/10 A kérdező kommentje:
Nagyon kedvesek vagytok,köszönöm szépen a biztatást.Remélem tényleg nincs baj,szedem a Duphastont aztán hétfőn megyek kontrollra.Addig meg megőrülök!!
2011. márc. 17. 20:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Majd megírod, h mi volt hétfőn? Drukkolunk!
2011. márc. 17. 23:59
 8/10 A kérdező kommentje:
Most jöttem az orvostól.Sajnos tényleg baj van.Nem változott semmi és sajnos szívműködés sem látszik.Valószínüleg...vagy nem is tudom.Ki vagyok borulva.Azt mondta a doki hogy várjunk még péntekig és ha nem változik akkor nincs értelme tovább várni.Nagyon szomorú vagyok.
2011. márc. 21. 17:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Sajnálom :-(( De azért még péntekig hátha javul a helyzet, ne add fel teljesen.
2011. márc. 21. 17:26
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi lett veled? Remélem tévedett a doki.

2011. jún. 17. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!