Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a férje! Mit tegyek? Még nem tudja hogy tudom nem is akarom elvesziteni mit tehetek?
10év házasság van mögöttünk, sajnos babánk nem lehet valószinű hogy másnál kereshette a boldogságát!
Sokszor hivják félrevonul aztán a hivásról semmi hir ha megnézem!egy női fülbevaló volt a kesztyűtartóba!És egy ismerősőm egyszer látta virágot venni /vörös rózsát/ és mikor hazaért vártam nem kaptam azt mondta édesanyjának vette kb 2hónapja megy ez vagy több is csak nem tudtam
Hozzád hasonló cipőben jártam pár éve. Szerintem nekünk nőknek erre különleges antennáink vannak. Ha te is úgy érzed, hogy változott a férjed - biztos nem véletlen...
Én rákérdeztem, és ő bevallotta. Szerelmes volt, nem tudtam mit tenni - másnap elköltöztem...
20:35 vagyok.
Nekem mindenki azt mondta harcoljak. Ha harcos típus vagy hát harcolj! Sok minden attól függ, hogyha csal a férjed: szerelemből vagy kalandvágyból teszi-e.
Nekem elegem van a harcokból 10éve harcolok hogy gyermekem szülesen nem jött össze, lehet hagyom a férjemet hogy neki legalább legyen gyereke ne élje le az életét olyan nővel aki még teherbe se tud esni!Még az életkedvem is elmegy lassan!
Köszönöm a válaszokat amugy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!