Mit tegyek hogy másképp lássa? Nem akarom elveszíteni.
29 hetes terhes vagyok és a párom nem néz rám nőként(nemi élet semmi)azt mondja neki ez így túl morbid..neki ez így nem megy h bele gondol hogy ott van benn a baba ő meg....
sajnos sokat is vagyok egyedül...úgy érzem már nem tart szépnek illetve lehet hogy már nem is szeret?:(
Akkor,ha ő ilyen,akkor egy utolsó aljas szemét..
szegényem,te meg tőle vagy terhes..:(
Semmi baj a pároddal. Csak ma divat terhesen is a szülésig szexelni. Nagyon sok férfit(és nőt is) zavarja "ott" a baba.
Ennyi idősen pedig régen már nem is javasolták a szexet.
Ha csak ez a baj vele,akkor nem kell érte haragudni. Öltözz csinosan,ne hagyd el magad,akkor szülés után is nőnek fog nézni.
csak fáj...hogy nem tart nőnek...
egyre feszültebb a hangulat evégett köztünk...semmit sem csinálunk együtt...:(
Ha csak azért nem akar veled lenni mert nem akarja "bökdösni",akkor azt megértheted,az én párom is ez miatt nem akarta,de amióta megszületett a fiúnk jobban szeret mint valaha.
Nem lehet,hogy csak te gondolod azt hogy nem tart szépnek? a terhességem alatt én is beképzeltem ilyeneket! de ha jól látod ezeket amit leírtál,akkor sajnállak.
Hátha jobb lesz ha megszületik a baba!
Figyelj!Néma gyereknek anyja se érti a szavát...
Beszéld meg vele, lehet, hogy ő úgy gondolja Te sem szeretnéd, hogy úgy együtt legyetek. Szervezz Te programokat. Hívd el sétálni, vásárolni,vagy csak moziba, vagy akármi. A férfiak furán vannak "összerakva", néha csak azt értik amit a szájukba rág az ember. Beszéld meg vele mindenképpen, ne rontsd el magadnak ezt a gyönyörű időszakot. Hidd el semmi baj, csak azért képzelsz ilyeneket, mert a hormonjaid játszanak veled.
Könnyű szülést, és gratula a babához
Szinte ugyanolyan helyzetben vagyok,mint a kérdező!És Én is teljesen tanácstalan vagyok.Eszembe jutott,hogy hátha "máshol keresi az örömöt addig",mert Én pocakos vagyok,vagy "hárman" volnánk közben,vagy túlságosan félt?
Ettől a "morbid" dumától nekem még nagyobb gátlásom lett!
Tényleg furán vannak összerakva!
Vajon ilyen jól bírják Ők nélkülünk? :)
27 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!