Terhességetek alatt mit esztek/isztok másképp, mint azelőtt?
Én nem szerettem a sós dolgokat, de terhesség alatt egy zacskó sót is simán elnyalogattam volna magában. Persze visszafogtam magam, de a terhesség első felében nagyon kívántam a sós dolgokat. Utána meg egyfolytában csokitortát ettem volna (amúgy nem is szeretem a tortákat...).
A nagyon intenzív illatú ételeket pedig egyáltalán nem tudtam megenni (pl. pizza).
Nem is jó az a cukor semmire! Én szülés után a szoptatós teát cukor nélkül ittam, úgy natúran, hidegen, nagyon meleg tavasz és nyár volt, így esett jól.
Terhesség alatt (és szoptatás alatt is) nagyon sok vizet ittam, magam mellé tettem a mentes vizet és ittam-ittam. Legalább 2-3 litert 1 nap. Próbáltam minden héten legalább 1x halat enni, az nagyon egészséges. Naponta többször ettem gyümölcsöt, kávét nem ittam. Terhesség alatt 1-2x ittam bort, de csakis jó minőségűt, Tokajit.
Nem hagytam ki egy főétkezést sem, reggeli nélkül nem indultam el otthonról. Nem engedtem meg magamnak, hogy éhes legyek. Ez persze nem azt jelenti, hogy halálra ettem magam, alig híztam szerencsére terhesség alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!