Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek hogy másképp...

Mit tegyek hogy másképp lássa? Nem akarom elveszíteni.

Figyelt kérdés

29 hetes terhes vagyok és a párom nem néz rám nőként(nemi élet semmi)azt mondja neki ez így túl morbid..neki ez így nem megy h bele gondol hogy ott van benn a baba ő meg....

sajnos sokat is vagyok egyedül...úgy érzem már nem tart szépnek illetve lehet hogy már nem is szeret?:(

2011. jún. 25. 21:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Azért ne aljas szemetezzük már le a pasit, ha csak ennyi az info! Kérdező, nálunk is a terhességem vége felé, amikor már tényleg nagy volt a pocim, ritkult a szex. Párom is mondta, hogy neki ez annyira fura, és nem akarja a babát esetleg "bántani" valahogy. Aztán amióta megszületett, minden nap akarja, van hogy többször is. Szóval szerintem várd ki ezt a pár hetet, nincs már olyan sok hátra, és ha szülés után 6 héttel se kezdeményez még, illetve nem dicsér, nem mondja hogy kíván stb. , na akkor lesz majd érdemes elgondolkodni. Amúgy engem a párom terhesen is és szülés után is agyon dicsért, szóval azért ez kijárna neked is. Nem lehet, hogy most csak érzékenyebb vagy a hormonok miatt, ami érthető?
2011. jún. 26. 08:14
 12/17 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy jártam,mint Te:(((.És mióta megvan a babánk(1éves),azóta meg csak az ANYÁT látja bennem.Úgyhogy szex semmi,gyengédség semmi,programok semmi.Kívánom,hogy Nektek ne így legyen!!!!
2011. jún. 26. 08:25
 13/17 A kérdező kommentje:
nem sajnos egyáltalán nem dícsér....remélem meg változik minden ha megszületik a pici,és utána nem az lesz amit az utolsó válaszoló írt:(nagyon sajnállak :( hogy tudod ezt "feldolgozni"?
2011. jún. 26. 11:16
 14/17 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok!Sehogy:(((Boldogtalan vagyok a párkapcsolatban.Ez kihat a mindennapjaimra.Csak a tündéri lányom mosolya vigasztal meg!
2011. jún. 26. 14:30
 15/17 A kérdező kommentje:
Tényleg tiszta szívből sajnállak...szívesen segítenék csak sajnos tudom hogy lehetetlen:( Gondolom már mindent kipróbáltál...kitartás!A remény hal meg utoljára én most ezt mondogatom magamnak :(
2011. jún. 26. 23:11
 16/17 anonim ***** válasza:
Nálunk is ugyanez volt. Igaz a baba előtt se volt az a mindent elsöprő, lángoló, szenvedélyes szerelem de azért megvolt a kémia, jól kijöttünk, kiegészítettük egymást és nem volt gond semmivel. Aztán terhes lettem és megváltoztak a dolgok. Nem közeledett felém, hideg volt, úgy viselkedtünk egymással mint akik csak élnek egymás mellett. Nem tudom hogy a terhesség volt-e az okozója vagy csak véletlen egybeesés volt hogy pont akkorra hűlt ki a kapcsolat, nem tudom. Igaz, nem voltam jó formában terhesség alatt. Az elején végig hánytam és depressziós voltam aztán később elég visszataszító testi tüneteim is kialakultak szóval lehet hogy én se közeledtem volna magamhoz. Aztán a baba születése után se lett jobb. Nem nagyon van szex, ha igen akkor sincs benne meghittség. Már nincsenek nagy beszélgetések, nevetgélések, csak gazdasági közösség, lakótársi viszony lett a házasságunkból. Most mondhatnám hogy ez rettenetes de annyira mégsem az, fura dolog ez. Nekem már nem hiányzik a nagy szerelem, a legfontosabb a biztonság. Mert még mindig jól funkcionálunk minden egyéb téren, egy hullámhosszon vagyunk, hasonlóan gondolkodunk, hasonló az értékrendünk, csak a szerelem múlt el.
2011. jún. 27. 16:31
 17/17 A kérdező kommentje:

Szomorúan olvastam de mégis olyan megnyugtatóra sikerült a vége:D

Nagyon szeretném ha nálunk változna a helyzet hisz fiatalok vagyunk még.:( néha csak egy ölelésre vágyom :(

félek hogy rosszabb lesz ha megszületik a baby:(azt szeretném ha boldog kiegyensúlyozott családba nőhetne fel ami nekem sajnos nem adatott meg:(

2011. júl. 1. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!