Tanácsokat várok, mert már kezdem elveszíteni a türelmem? Bővebben lent.
6 hós Lányom kb. 2 hete kezdte kóstolgatni az ételeket, azóta alig van kaki, megint kapja az Espumisant és egyre nyűgösebb! Gyakorlatilag ott tartunk, hogy egész nap nyöszörög, semmi nem jó Neki, sokszor már kézben sem. Lehet összefüggés a hozzátáplálás és a hangulata között? Ráadásul mindenen elsírja magát, már nem tudom mit csináljak? Amúgy láza nincs, ínyén nem látok semmit, meg alapból jókedvű, csak tök hamamr elunja magát és olyankor kezdődik a nyöszörgés. Akinél volt hasonló ebben a korban, meddig tartott? Vigyem esteleg dokihoz (jövő héten amúgy is mennénk)?
Köszönöm!
Nem akarlak elkeseríteni, de egy éves lányom még mindíg ezt csinálja. Nekem is azt mondták kinövi, de 6hónapos kora óta megy a nyüszi,szinte egész nap....Már teljesen kivagyok, tanácstalannak érzem a helyzetet. Szó szerint az idegeimre megy, de türelmesen várom mikor lesz végre vége ennek az egésznek. Fogzáskor még rosszabb a helyzet, akkor egész nap mászik rám és kínlódik. Semmi nem jó neki :o(
Próbáltam már mindent amit javasoltak mikor tettem fel kérdést, de nem jött be :o(
Köszönöm a válaszokat, hát nem nyugodtam meg... :-(
Ha nem kap Espumisant, akkor aztán még kakilni sem tud a Drágám!
Én is gondoltam rá, hogy éhes, de akor gondolom enne is, Ő pedig nem fogad el semmit. Még az jutott eszembe, hogy olyan, mint ha kezdené magát elválasztani. Ettől lehet esteleg? Este meg éjjel megy a cici, de napközben csak akkor, ha aludni akar.
Nálunk is ez van. 6,5 hós a lányom, hihetetlen néha mennyire tud unatkozni még az sem mindig jó neki, ha játszok vele, hülyéskedünk, tornáztatom, hintáztatom..stb. Egyszerűen semmi nem jó neki. Ha pl. 5-10-15 percig elvan, már csodálkozok rajta.
Én olvastam egy cikket az unatkozó félévesekről. Próbálom követni az ott leírtakat, hogy kb. fél óránként más helyen és helyzetben van a baba. Ha evés után elvan a pihenőszékben, akkor hagyom, aztán jöhet a játszószőnyeg, ott már elkúszik-mászik, aztán hinta, közös játék, kiságy, ott nézi a forgó-zenélőt, és rúgdalja a rácsot. Közös főzés a konyhában...stb. De estére, ha nem alussza ki magát délután, akkor nagyon nyűgös, 1 percig nincs el sehol sem. Sokszor úgy vacsizunk, hogy egyikünk kezében van, mert már nem tudjuk elviselni a nyöszörgést és a sírást. Hiába próbálom este a fürcsi előtt letenni, hogy 1 órácskát aludjon, mint régen, csak sír, és nem akar aludni.
Az is baj, hogy nem érik el gyorsan a tárgyakat, tornázni kell értük, kiesik a kezükből a játék...stb. Szóval mindenért nyöszi-möszi van.
Reméljük ha másznak, akkor elmúlik ez is.
Türelem és kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!