Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tanácsokat várok, mert már...

Tanácsokat várok, mert már kezdem elveszíteni a türelmem? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

6 hós Lányom kb. 2 hete kezdte kóstolgatni az ételeket, azóta alig van kaki, megint kapja az Espumisant és egyre nyűgösebb! Gyakorlatilag ott tartunk, hogy egész nap nyöszörög, semmi nem jó Neki, sokszor már kézben sem. Lehet összefüggés a hozzátáplálás és a hangulata között? Ráadásul mindenen elsírja magát, már nem tudom mit csináljak? Amúgy láza nincs, ínyén nem látok semmit, meg alapból jókedvű, csak tök hamamr elunja magát és olyankor kezdődik a nyöszörgés. Akinél volt hasonló ebben a korban, meddig tartott? Vigyem esteleg dokihoz (jövő héten amúgy is mennénk)?

Köszönöm!

2010. márc. 5. 09:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Egyik nap séta közben pont erről beszélgettem a barátnőmmel, ő mondta, hogy náluk is ugyanez volt, ő is sokat olvasgatott annak idején erről a témáról és bizony azt írták 10-ből 8 baba ilyen. Mi is beleestünk, de majd csak elmúlik ez az időszak is.

Most egész tűrhetőek a napjaink, megfigyeltem pl. ha főzelék vagy tejpép után még kap tápit, sokkal jobban elvan.....

2010. márc. 6. 16:44
 12/12 anonim ***** válasza:
hát nem tudom, nálunk nem múlt el, hiába kezdett mászni. sőt, már jár, 14 hós múlt, de még mindig tart, mint írtam volt. mindig lesz olyan, amit nem tud megcsinálni, és frusztrálja...én jelenleg azzal bíztatom magam, majd ha lesz neki annyi esze, hogy el lehet magyarátzni dolgokat, akkor könnyebb lesz neki is, meg nekünk is...aztán nem biztos.
2010. márc. 7. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!