Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van mar baratom es nem akarom elvesziteni, milyen jo tanacsokat tarthatok be?
Figyelt kérdés
Fiuk mi tetszik egy lanyba? Es mi tantorit el?2010. jún. 1. 14:02
1/7 anonim válasza:
sztem nem kell semmi ilyesmi h mit tetszik mert ha van barátod akkor szeret téged és ugy szeretett beléd ahogy van és sztem nem akarja hogy megváltozz.
3/7 A kérdező kommentje:
De idovel megunhat...Es meg nem tartunk szerelemnel!
2010. jún. 1. 14:09
4/7 anonim válasza:
ha megun akk nem is szerelmes beléd
5/7 A kérdező kommentje:
De kapcsolat elejen vagyunk meg. Ott tartunk hogy " tetszel " :-D
2010. jún. 1. 14:15
6/7 anonim válasza:
szerintem mindig a kapcs bármely szakaszában játszani kell velük titokzatosnak lenni, kiszámíthatatlannak, mert ha kimutatod, hogy oda vagy érte akkor 100% hogy nem leszel érdekes/értékes
7/7 anonim válasza:
ha szeret nemhagyel és nem alszik el a tüz ami tombol a szivetekben!és ha ot jártok hogy tetszel de tod hogy szeret ak csak bátran!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!