Mást is idegesít hogy mindig "leóriásozzák" a
babáját?
Figyelt kérdés
Állandóan mindenkitől azt halgatom hogy húú milyen nagy baba, meg hogy húú milyen nagy súlya van, meg húú de nagy a keze....falra mászom ettől már. 11 hós babám van 10,8 kg, 81 cm. És????Vágjak le belőle???Nem tudom ez mást idegesít?Olyan érzésem van néha mintha az én gyerekem valami különlegesség lenne a méreteivel. A védőnő és a doki is hüledezik.Nagyon zavar, félek hogy most már vissza fogok szólni.
2009. ápr. 22. 10:19
1/10 anonim válasza:
A mi méreteink is ugyanezek,és én zet hallgatom mint te,de én nem szóltam még vissza,ő ilyen anyja,apja nagy,ő sem lesz pici az biztos,én nagyon büszke vagyok rá. Hagyd rá az emberekre,tuti,hogy irigykednek:)
2009. ápr. 22. 10:31
2/10 anonim válasza:
Szia! En buszken hallgatom, ha valaki csodalja a babam mereteit, szerintem nincs semmi baj ezzel (7 hos, 9.5 kg, 76 cm), igaz, meg senki sem csinalta ezt banton.
2009. ápr. 22. 10:39
3/10 anonim válasza:
Háát. Nekem meg pont az ellenkezőjét (jaj, de kicsi, miért nem eszik, valami baja van, biztosan beteg, stb.)mondták mindig a nagyobbik lányomnál. Én akkor cseréltem volna veled. :)
2009. ápr. 22. 10:58
4/10 A kérdező kommentje:
köszi, arik vagytok:)
2009. ápr. 22. 10:59
5/10 anonim válasza:
Szia az én babám most lesz 10hós és 11 kiló lassan. Én büszkén halgatom, ebben szerintem nincs semmi rossz.
2009. ápr. 22. 11:09
6/10 anonim válasza:
Szia!
Az én babàm 3 és fél honapos 70 cm 8,5 kg.Nekem is mindig mondjàk "tul etteted azt a babàt,hogy fog kinézzni egy fél évesen". Hàt öszintén én teszek rà ki mit mond arrol hogy ilyen nagy én nem tehettek.Mint irtad is levàgni nem tudunk belöle.Ne idegesitsd magad ilyen beszolàsokon. Légy büszke hogy ilyen szép nagy babàd van.én teljes mértékben az vagyok:-)Jo babàzàst kivànok
2009. ápr. 22. 11:19
7/10 anonim válasza:
Igen idegesít engem is,az én babám 4.5hós 8kg és 71cm!!Már unom nagyon,néha már úgy néznek rá,ha megtudják mennyi idős,mintha lenne valami baja..
2009. ápr. 22. 11:24
8/10 anonim válasza:
Sziasztok!
bár az én fiam már nem baba, mert 4,5 éves de enegem meg pont az ellenkezőjével idegelnek, h miért sovány???
Mondjuk ő eléggé madárcsontú és a 103cm magassághoz csupán 13kg.És?? erre mindig ezt mondom, én is világ életembe 44kg voltam, azt is szoktam mondani, h biztos az én gyerekem:) amúgy kicsinek kis húsos párna volt, de ahogy megnyúlt és mindig mozog igy ezért is iylen kissebb súlyú.De egészséges!!! Ez a lényeg!! Ne hallgassatok a rossz megjegyzésekre, a fiam orvosa szerint teljesen egészséges, csak ilyen fajta, ennyi!!
2009. ápr. 22. 12:10
9/10 anonim válasza:
Szia!Hááát persze!Jaj,meg sem tudom számolni,hányszor hallottam már....Igazából nem is idegesít,csak rettentően unalmas....Ilyenkor szépen elmesélem,hogy már születésekor is szép nagy baba volt,ezzel párhuzamosan növekszik a súlya,ez van.
2009. ápr. 22. 12:36
10/10 anonim válasza:
Nekem is szoktak ilyesmit mondani. De engem nem idegesít. Próbálj meg pozitívumként gondolni erre! Én örülök, ha valaki egyáltalán szóba elegyedik velem, pedig ezek legtöbbször az utcán sétáló nénikék... De ha még ezen is idegesíteném magam, már mehetnék a diliházba...! Szerintem legyél rá büszke, hogy ilyen szép nagyra nőtt, és ne húzd fel magad a "beszólókon"! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!