Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más babája is elálmosodik a...

Más babája is elálmosodik a Cataflam csepptől?

Figyelt kérdés
11 hónapos a babánk, szombat éjjel belázasodott. A doki semmit nem talált nála azon kívűl, hogy az alsó fogínye be van dagadva rendesen. Cataflam cseppet írt fel, amit pár napig adjak neki. Egyébként jó, mert a lázát jól leviszi, de egész nap tiszta álmos, nyüglődik. Meddig tarthat ez a lázas állapot?
2009. ápr. 21. 16:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy lázra és fogzásra Cataflamt írt fel...

Lázra elég a Germicid-c kúp, vagy Panadol, de fogzásra a legjobb a Nurofen.

Persze 38.5ig nem kell lázat sem csillapítani, hagy küzdjön az immunrendszer.

Mivel a Cataflam erős fádjalom és gyulladás csökkentő, lehet tőle bágyadt, álmos a baba.

Nekünk kórházban adták, 2 napig voltunk bent, és tiszta kába volt a cataflam után a kisfiam. Komolyan mondom olyan érzésem volt, mintha benyugtatózták volna...

2009. ápr. 21. 16:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Még én is elálmosodom mindig, ha Cataflamot szedek. Ne viccelj, az erős gyógyszer.

Biztos, hogy szükséges neki?

2009. ápr. 21. 17:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Fogínyre Cataflam?

Nem hallottam erről, én biztos nem adtam volna neki. Baromi erős. Annyi minden más van fogínyre vagy lázra. Nem írtad milyen magas a láza, mondjuk a fogtól nem hinnem hogy tartósan lázas lenne, lehet más oka van. (vagy lehet rosszul tudom)

Ha nem javul én biztos elvinném más orvoshoz.

2009. ápr. 21. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!