Lányom 1 hete mászik, és azóta nagyon hamar elálmosodik napközben és este is. Ugye nem baj?
Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 10:09
1/3 anonim válasza:
Miért lenne baj? ha te ennyit mozognál, mint ő (súlyhoz viszonyítva), te is hamar kidőlnél :))) Olyan neki, mintha mi egész nap túráznánk... Az enyém pl. ekkor újra bevezetett magának egy késődélutáni alvást, ami kb. fél órás volt, utána újra pörgött...
2/3 anonim válasza:
Az én fiam is azóta többet alszik. 2 napja feláll. Tegnap pl. úgy bealudt, hogy fürdeni sem tudtam felkölteni. Délután fél 6tól reggel 5ig aludt, úgy, hogy se fürdés, se vacsi. 8kor hiába ébresztgettem, fél óra sikertelenség után kicseréltem a pelust, átöltöztettem pizsire, de nem is foglalkozott velem, aludt közben végig.
7,5 hónapos fiúcska anyukája
3/3 anonim válasza:
Lesz ilyen még a járásnál is.Elfáradnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!