Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól rugóznak a lábukon a...

Mikortól rugóznak a lábukon a babák?

Figyelt kérdés
...és mikortól fogdossák a lábukat?
2011. szept. 1. 20:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kisfiam 3 hónaposan fogta meg a lábait és azóta folyton a szájába is veszi :)

6 hónapos volt amikor először felállt és 1 hete kezdett el rugózni.

7 hónapos

2011. szept. 6. 23:11
 12/13 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam 5,5-6 hónapos volt mikor szájába vette a lábát. Többynire a balt szokta.

Rugózni 6 hónaposan kezdett el. Nem állítottam, ágyon félig ülő helyzetben voltam, s magától kezdte el, vagy ha állok s ölembe, vállamon van. De ő egy örökmozgó, állandóan jár a lába, a babakocsiban is. Ha ölben van, nincs meg egy helyben.

Szomszédunknál van egy 11 nappal idősebb kislány, s mikor beszélgettem szomszéddal, meg nem állt a fiam az ölembe, majd kiugrott annyira rugozott, s kérdeztem, Ő lánye is szokta-e, s a válasza az volt, hogy csak ha az ágyon hason fekszik.

Szerintem ez babafüggő, mert eddig akik láttk a fiam, mind csodálkoztak rajta mennyire rugozik.

Most 7 hónapos. Most kúszást próbálgatja.

2011. szept. 7. 00:04
 13/13 anonim ***** válasza:
Az én fiam 4.5 hónaposan négykézlábra állt, most 5 hónaposan tolat és néhány mozdulattal mászik.Kicsit korainak tartom, de nála minden korábban van.Rugózni már ha vmi szilárdat fog a lába, csinálja-kb 4 hónapos kora óta.
2011. szept. 7. 05:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!