Mikortól rugóznak a lábukon a babák?
Figyelt kérdés
...és mikortól fogdossák a lábukat?2011. szept. 1. 20:51
1/13 anonim válasza:
az a két dolog elég messze van egymástól. már pár hetesen fogdossák a lábukat, 3-4 hónaposan meg már be is kapják a lábujjaikat :D
rugózni meg nyilván csak azután tudnak, hogy maguktól felállnak, enyém 7 hónaposan állt fel, kb. olyan 6-10 hónapos korukban állnak fel a babák azt hiszem, azután rugóznak ha akarnak :)
2/13 A kérdező kommentje:
Nem. Azelőtt rugóznak, mikor még nem állnak maguktól.
2011. szept. 1. 21:05
3/13 anonim válasza:
A kisfiam egy hete kezdte a rugózást, 7 és fél hónapos. A lábát kb. két hete fogdossa, de eddig még sosem kapta be.
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Fiam 5,5 hónapos - csak az egyik lábát fogdossa. Valahol azt olvastam, hogy az ő korában már kellene rugóznia, ha talajt érez a lába alatt (nagyon csodálkoztam, mert szerintem is korai)
2011. szept. 1. 22:07
5/13 krisztivan válasza:
Hát ja,a "bátor"babák rugóznak.Az én fiam sose rugózott.Egy éves és butor mellett lépeget,de nem rugózik,csak leguggol.Ha le akartuk rakni a lábait a földre akkor azonnal törökülésbe húzta őket.
6/13 anonim válasza:
elméletileg ugye nem szabad állítani a babákat míg maguktól fel nem állnak, én sosem próbáltam, hogy rugózik e ha a talpára állítom :)
első voltam
7/13 A kérdező kommentje:
Kedves első! Köszönöm az eddigi értékes válaszaidat! :)
2011. szept. 1. 22:25
8/13 anonim válasza:
Az enyém most 6 hónapos és pár napja fogja csak a lábát,de még nem vette a szájába a lábujjacskáját,gondolom majd később.Ha az ölembe teszem akkor viszont gyorsan állóhelyzetbe nyomja magát,de még nem rugózik.
9/13 anonim válasza:
Kedves Kérdező! az én kisfiam kb. 3 hónaposan, fogdosta a lábát, és be is kapta sokszor. A rugózást kb 6-7 hónaposan csinálta.
10/13 anonim válasza:
Kb. 6-7 hónaposan kezdtek rugózni, a lábukat az előtt egy hónappal fedezték fel, legalábbis úgy emlékszem. Úgy kezdtek rugózni, hogy a konduktor felállította őket egy gyakorlathoz, és rájöttek, hogy ez milyen jó móka. Állítólag lehet a babákat pár pillanatra állítani, csak a buksijuk ne lógjon, mert akkor elgörbül a gerincük. De akkor is rugóznak, ha magamra veszem őket pl. a kanapén félig ülő pozícióban, szóval adódnak más rugózós helyzetek is, mint a felállítás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!