Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A 6 hos babák szoktak általába...

A 6 hos babák szoktak általában állni a lábukon ugy kb.10 másodpercig? Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
2010. aug. 19. 10:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
4%

??????????

ez most komoly?

állni hat hósan?

kizárt.

úgy mondta valaki?

2010. aug. 19. 10:57
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem mondta senki, a kislányom 6 hos lesz de csak a honap végen, és ahogy felültetem a fenekére(ugy-e most már probálom kicsit ültetni,mert ugy tudom már lehet) huzza föl magát és megáll a lábán ugy kb. 10 másodpercet!Ez baj lehet...?
2010. aug. 19. 11:01
 3/14 anonim ***** válasza:
39%
dehogy szoktak!!!
2010. aug. 19. 11:01
 4/14 anonim ***** válasza:
63%
Nálunk mind a 2 gyerek 6 hónaposan állt fel, bár már csak néhány nap lett volna, hogy betöltsék a 7. hónapot. Lehetséges, de ritka. Viszont amikor felálltak ,akkor nem néhány másodpercig álltak, annyira örültek az új tudományuknak, hogy alig tudtam leültetni őket. Ha viszont még nem áll magától, akkor tilos állítgatni, akár 10 másodpercekre is, mert a gerince még nem tartja meg és kárt okozhatsz.
2010. aug. 19. 11:02
 5/14 anonim ***** válasza:
27%
micsoda csodagyerek! Biztos tökéletesen boldog élete lesz!
2010. aug. 19. 11:20
 6/14 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 5 hónapos állt fel először a kiságyában kapaszkodva a rácsokba. Egyedül nem tudott még megállni csak ha fogott valamit. Soha nem állítgattam és nem is ültettem.
2010. aug. 19. 11:21
 7/14 anonim ***** válasza:

Az én lányom ma 7 hónapos. Ő is felállt 6 hónaposan, ill. kinyomja magát állásba ha tartom/tartanám. De nem szabad. Meg tudja csinálni de nem tesz jót a csípőjének, gerincének. Nem csodagyerek, de várd meg amig teljesen egyedül kapaszkodva feláll.

Gyógytornász anyuka

2010. aug. 19. 11:23
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. aug. 19. 11:25
 9/14 anonim ***** válasza:

A csemetém csodagyerek, jöhet a hurrogás, megszoktam. 4,5hónaposan magától húzta fel magát állásba.

Hamar elindult egyedül először kapaszkodva, aztán ténylegesen önállóan. A kúszás-mászás sem maradt ki, csak nagyon nehéz volt rávenni, hogy úgy közlekedjen, sokkal érdekesebb a világ állva, mint hason. De kedvet kapott, és nem maradt el az sem.

2010. aug. 19. 11:44
 10/14 anonim ***** válasza:
Szia!Nálunk is 6,5 hósan állt fel először magától a kiságyban!Nekem akkor azt mondták hogy ha magától csinálja akkor hagyjam!Viszont felülni csak 7,5 hósan sikerült neki először,addig csak úgy tudott ülni ha állásból a popsijára huppant!kúszni is 7,5 hósan kezdett,mászni még nem mászik, de 2 hete körbejárja alakást amíg tud kapaszkodni és a kiságyban is megy mint a ringlispír!8 hós most!És nem csoda gyerek,de mikor megszületett 2. nap tartotta a fejét és én meg is ijedtem hogy ez baj,valami izomgörcs,de vizsgáltá és semmi baja csak nagyon erős!4 kilóval és 61 cm-vel született most 8 hós és 9400 gramm és 74 cm!ÉS neki állva a legjobb!Amit magától csinál meg azt szabad hagyni,csak nekünk nem szabad erőltetni,az a megterhelő!
2010. aug. 19. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!