Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A 6 hos babák szoktak általába...

A 6 hos babák szoktak általában állni a lábukon ugy kb.10 másodpercig? Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
2010. aug. 19. 10:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Carmen, Te még nem is hallottál ilyenről, hogy 6 hónaposan feláll egy gyerek! Ezt egyszerűen nem akarom elhinni!!!

Kedves Kérdező: nagyon ügyes a babád, de hagyd, hogy ő maga csinálja. Az ülést is. Nem szabad megerőltetni a gerincét, mert több kárt csinálsz, mint hasznot.

2010. aug. 19. 12:13
 12/14 anonim ***** válasza:
Az én babám is állt 6 hónaposan.Most 7,5 hónapos kapaszkodva lépeget.
2010. aug. 19. 12:20
 13/14 anonim ***** válasza:

6 hónaposan felült a kisfiam, rá egy héttel pedig kapaszkodva felállt. 7 hónaposan kapaszkodva lépegetett az ágy mellett.

Most 14 hónapos, és kb ugyanitt tart, még nem jár önállóan. Úgyhogy semmit nem jelent az akkori "csodagyerekség". :-))

2010. aug. 19. 12:29
 14/14 anonim ***** válasza:

Elképesztő, hogy itt mi megy. HA valakinek valamit nem csinált x hósan a gyereke, akkor az kizárt, bezzeg ha valamit az övé megcsinált y hósan és másé nem, az már béna gyerek... Egész konkrétan most Carmen jutott eszembe, akinél 6 hósan felálló gyerek kizárt, bezzeg az egy évesen önállóan rizst nem evő baba, nem éhes.

Akkor az én esetem: kisfiam 6.5 hósan egyszerre felült, felállt és mászni kezdett. 11 hósan indult el önállóan.

Ne ültesd fel a babádat. Akárhány hónapos is, amíg egyedül nem tudja megcsinálni, nem szabad. Rá fog jönni hogyan kell, pláne ha már feláll. Lehet h. ő is majd állásból ül le. Amit egyedül meg tud csinálni, azt hagyni kell, de erőltetni semmit sem szabad.

2010. aug. 19. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!