Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól kezdenek a babák a...

Bogyo110 kérdése:

Mikortól kezdenek a babák a lábukon rugózni?

Figyelt kérdés
lehet hogy hülyén tettem fel a kérdést akkor bocsi .csak kiváncsiságbol érdekelne hogy ha a térdünkre álitjuk mondjuk a babát hány honapos kortol kezdenek el rajta ugrálni(rugozni)
2011. júl. 4. 08:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem korfüggő, minden baba máskor csinálja.Az én lányom 9 hónapos, és még csak most kezd ráérezni.Eddig csak nézett rám nagy szemekkel, hogy mit akarok..De gondolom, mások babája előbb csinálja.Ez nincs korhoz kötve, mint ahogy az sem, hogy mikor áll fel először.Van baba, aki már 7 hónaposan, és van, aki 11 hónaposan, de ennek sincs semmi jelentősége.
2011. júl. 4. 08:55
 2/5 anonim ***** válasza:
nálunk 4-5 hónapos kora között elkezdte ahogy a lába alatt szilárd terület van egyből elkezdi, ha csak ölben van de a talpacskái alá tesszük a kezünket már kezdi is :))))6 és fél hónapos nagyon aktívan rugozik:)))
2011. júl. 4. 09:06
 3/5 A kérdező kommentje:
mi 5 hosak vagyunk és nem rugozik olyan mintha össze akrne rogyni viszont ha tornáztatom és nyomom fel a lábát akkor jó erőseket rug de igy nem!
2011. júl. 4. 09:09
 4/5 anonim ***** válasza:
2. válaszoló vagyok, nálunk is így kezdte így erősödik a lábizma, amikor előszőr csinálta olyan volt mintha összerogyna, ne erőltesd, mi sem tettük, de egyre többször és tovább csinálta, ha elég erős lesz a lába majd meglátod milyen édesen "ugrál":)))
2011. júl. 4. 09:13
 5/5 anonim ***** válasza:

enyém 9 hós. Már magától feláll, kapaszkodva lépeget. Már ő magától rugózik ha mondom neki hogy tánci-tánci.

Nagyon édes!:)

2011. júl. 4. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!