"Kakás! " Mondjátok, ha nem akarjátok, hogy valami
olyanhoz hozzányúljon?
Figyelt kérdés
Én nem mondom (nekem nem is tetszik így), egyszerűen annyit mondok, hogy "Nem!" Határozottan. Viszont nagyszülők, szomszédok rendre ezt mondogatják az 1 évesemnek, és szegénykém néz értetlenül.
Ti mit mondtok, ha valamit nem szabad, vagy nem akarjátok, hogy valamit összefogdosson? És mennyi idős gyereknek?
21 hónapos,de soha nem mondtam neki,hogy kakás.engem halálra idegesít.azt mondom neki,hogy nem,mert piszkos,veszélyes,...
2011. aug. 31. 12:05
2/31 anonim válasza:
az olyat elrakom.
meg kellene beszélni hogy ugyanazt mondják mint Ti mert ezzel láthatólag összezavarják.
ami ártalmatlan azt megnézheti a sok tiltástól frusztrált lesz.
már 3 éves de mi így egységesítettük a tiltást már ami volt. elég kevés alkalommal volt rá szükség legtöbbször csak megnézte a tárgyakat. a nem babának valót elraktuk előle.
2011. aug. 31. 12:06
3/31 anonim válasza:
Jaj, engem a hideg ráz tőle. Nekem is ezt mondogatták kicsi koromban, na én elintéztem (rájuk szóltam), hogy a gyerekeimnek ne mondogassák.
2011. aug. 31. 12:08
4/31 anonim válasza:
Ez tényleg érdekes. Mi azt mondjuk, hogy piszkos, szerencsére a családban sem divat ez a "kakás" kifejezés.
2011. aug. 31. 12:09
5/31 A kérdező kommentje:
ami olyan, azt én is elpakolom a szeme elől, és a nagyszülőknek már jeleztem, hogy ne azt mondják, hogy "kakás", hanem azt, hogy "nem" (még nem szoktak le a "kakás"-ról sajnos), hogy ne zavarjuk össze szegényt, a szomszéd nénikékkel még nem tudom, hogy értessem meg ezt :-s
2011. aug. 31. 12:10
6/31 anonim válasza:
soha nem mondjuk,senki a családban. koszos,piszkos,veszélyes,büdös.ezeket mondjuk,ezeket a szavakat érti,mondja,ismeri,használja.két éves
7/31 anonim válasza:
Én szoktam mondani(13 hónapos). Unokatesómtól azt hallottam egyszer, hogy: Nem szabad, rajta van a baktérium. Hát nekem meg ez volt vicces.
8/31 anonim válasza:
Nekem is azt mondták kiskoromban:)))
Elég hamar rájöttem,hogy nem jelent túl jót.
2011. aug. 31. 12:11
9/31 anonim válasza:
Én sem szeretem. Én azt mondom, hogy "Nem szabad!" vagy hogy "Fúj, piszkos!".
De pl. a barátnőm mindig azt mondja a babájának, hogy "Kakás!".
2011. aug. 31. 12:15
10/31 anonim válasza:
Mi is kakásozunk,nekem is azt mondták gyerekkoromban,normális felnőtt lett belőlem.Nekem is vicces a bacilusos,stb,egy másfél éves szobatiszta tudja mi az a kaka,a bacilus szó talán még vonzó is lehet neki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!