Légy szives, mondjatok valamit, nem tudom mi baja lehet a babámnak?
Nem biztos, hogy lesz rosszabb! Miért kell riogatni?
Nekem is csinálta/csinálja (most már nagyon ritkán) a babám. Rossz álom, vagy egy kis görcsi. Ha nem ébred fel, hanem alszik szépen, akkor nincs mit tenned, semmi gond. Bár ha felébredne, az sem lenne vészes.
A friss levegőhöz való hozzászoktatás főleg télen a hidegben lényeges.
Ha izzad a tarkója és még le tudsz róla venni vmit a bodyn kívül, akkor vedd le nyugodtan.
Mennyi idős? Úgy értelmezem, hogy még pici, ezért mondom a bodyt. De ha több napja 30 fok van, trikó is elég. Csak mindig igyekezz árnyékban lenni!!!!
Ja, mi 9 hósak vagyunk. :) És amúgy jól csinálod! Ügyes vagy, hogy nyomogatod a lábát! :)
Ha az espumisán nem lesz jó, nekünk az infacol nagyon bevált.
1 hónapos, fent írja!
Akkor úgy fogalmazok, NEHEZEBB lesz, nem pedig rosszabb...
Az előbb mértem a lázát, még csak hőemelkedése sincs 36,7 volt neki. bukott is, pedig még soha egyetlen korty sem jött vissza neki eddig. most azon agyaltam lehet, az a baj, hogy a hajnalban történő kétszeri evésnél elszokott maradni a büfi, mert már enni is csukott szemmel eszik és mikor végzett teljesen bealszik, én próbálom veregetni a kis hátát kb. 10-15 percig, de semmi... ilyenkor kitámasztom és oldalra teszem le. lehet ez a baj? hogy levegő marad bent neki és az bántja a kis hasát? a nap többi szakában ezzel sincs gond, mert néha akkorát büffent, mint egy felnőtt! remélem, csak erről lesz szó, de holnap hajnalban majd igyekszem erre rájönni.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! tudom, hogy nem kellene aggódni egyfolytában, de mit tehetnék..., első baba, és nagyon szeretnék megfelelni a számára!
Próbáld hason altatni. Akkor a lábát is fel tudja húzni, a teste se nyomódik oldalra össze és ugye úgy nem baj, ha bukik. A csípőjének sem jó az oldalfekvés.
Nekem is végig hason aludt, főleg mert a lányoknál még jobban oda kell figyelni a csípőre.
Jól gondolod, lehet, hogy azért van, mert nincs büfi. De ha bealszik, nem nagyon tudsz mit tenni. :) Csak az ütögetés, hátát felfelé erőteljesen, de finoman simítani, aztán álmában vagy büfizik a válladon, vagy nem.
Mielőtt jönnének a hason fekvő bölcsőhalállal, elmondom Neked, hogy ez nem igaz. Ahhoz még kell az, hogy egészségtelenül élj (ivászat, kábszer, cigi) a terhesség alatt és mikor megszületik a baba, akkor is cigiztek a lakásban, meg ilyenek.
Nagyon hálás vagyok és köszönöm még egyszer a válaszaitokat! jó hatással vannak az emberre! :) Igyekszem megtenni, amit csak lehet!
Minden jót nektek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!