Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akik kendőben vagy egyéb...

Akik kendőben vagy egyéb hordozóban hordjátok gyermeketeket, mondjátok, hogy lehet a kicsit belerakni ebbe az alkalmatosságba?

Figyelt kérdés
És felvevés előtt vagy után teszitek bele? És ezt ülve teszitek? Vagy hogyan??? Nem tudom elképzelni... Egyfelől ezért (hogy én hogy leszek képes beletenni a gyerkőcöt)nem tudom, vegyek-e vagy sem
2011. ápr. 26. 10:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia! Én kengurúban és mei tai-ban hordtam az enyémet. Te melyikben szeretnéd? Előbbibe nehéz belevarázsolni a törpöket saját és ismerősök tapasztalata. Utóbbira és kendőre (meg hasonlók) vannak fent you tube-on videók -ott lehet h látsz még jó ötleteket a behelyezésre.

Ja, igen... tükör előtt és itthon gyakorultunk, vagy segített valaki "éles helyzetben".

2011. ápr. 26. 10:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Ui.: Fél kezemben a babám és közben próbáltam a hordozót ráigazítani és mind ezt állva. Előre felrakva derékra a hordit - felcsatolva a kengut.
2011. ápr. 26. 10:37
 3/6 anonim ***** válasza:

szia,

mi manduca-t használunk nagyon szeretjük.2hónapos korában találtam rá erre,nekem szimpatikusabb mint a kendő :) valahogy biztonságosabbnak érzem (nem biztam a kenndő megkötő képességeimben:)

itt egy videó:

http://www.youtube.com/watch?v=QrgP87fRnE8

2011. ápr. 26. 10:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Bocs az offért, de ez engem is érdekeln. Bár mi már megvettük a kengurut, de 4 hónapos kora előtt nem használjuk. [link]

Mi itt vettünk Bertoni travel kengurut akciósan. Ott megmutatták az eladók, hogy kell felhelyezni, de még teljesen egyedül nem próbáltam.

2011. ápr. 26. 11:16
 5/6 anonim ***** válasza:

ha hordozókendőt szeretnél, kereshetsz hordozókendős tanfolyamokat is, ahol megtanulhatod a különböző kötéseket (beírod google-be hogy hordozókendő tanfolyam, és kiválasztasz egyet).

ha mei tait szeretnél (mi azt használtuk, nagyon szerettem), azt könnyebb megkötni, azt youtubos videókról is pofonegyszerű megtanulni.

ha kengurut, vagy csatos hordozót (ezeket annyira nem szeretem, állítólag kevésbé egészségesek is), akkor azt először felrakod a derekadra, aztán felveszed a babát, a mellkasodra teszed, tartod fél kézzel, a másik kezeddel pedig ráhajtod a hordozó hátát, majd eligazgatod a pántokat.

2011. ápr. 26. 12:11
 6/6 anonim ***** válasza:
én kendőben hordom. van olyan kötés, amit előbb kötök, aztán teszem bele a babám, de van olyan is, amit csak otthon (vagy máshol, ahol le tudom fektetni) tudok megkötni.
2011. ápr. 26. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!