Anyukák, mi a szakmátok v. foglalkozásotok v. végzettségetek?
Figyelt kérdés
2011. aug. 20. 14:10
41/50 anonim válasza:
Nekem csak erettsegim van, angol nyelv tanfolyamom es egy szamitogepes gyorstalpalo tanfolyamom.
Mar lassan 6 eve kulfoldon (Anglia) dolgozom logisztikan. Jelenleg 18 honapos a kisfiam es mar visszajottem dolgozni.
42/50 anonim válasza:
Szociálpedagógus, jogi asszisztens, +egy okj-s még, kormánytisztviselő vagyok, ellenőrzési feladatokat látok el. Most itthon vagyok, babázom. Szeretnék még egy a szakmámba vágó mesterszakot elvégezni januártól, és várnak engem is vissza.
44/50 xStefix válasza:
Dietetikus-hallgató, de voltam gyógypedagógia és pszichológia szakon is.
45/50 anonim válasza:
Semmilyen végzettségem nincs mivel érettségi előtt 6 héttel kórházba kerültem. 32 hetes terhes voltam akkor. Most 3 hetes a kisfiam. Ez egyébként miért érdekes?
46/50 anonim válasza:
Sürgősségi osztályon dolgozom ápolónőként, ill. mentőautón mentőtiszt hallgatóként. Utóbbihoz a diploma hiányzik, de legalább a 4 évem megvan.
47/50 A kérdező kommentje:
Számomra érdekes...
Köszönöm a válaszaitokat.
2011. aug. 23. 22:25
48/50 anonim válasza:
Kereskedelmi érettségim van és mérlegképes könyvelői végzettségem.
Banki hitelügyintézőként dolgoztam.
49/50 anonim válasza:
Érettségim van utána egy német idegenvezető-i sulit végeztem el,de sose dolgoztam benne... Most egy pszichológus asszisztensi sulit csinálok. Sok helyen dolgoztam már, de adatfeldolgozói asszisztens pozicióból mentem el szülni, elméletileg visszavárnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!