Anyukák mi a foglalkozásotok, hol dolgoztatok a baba előtt és mit?
Van 2 gyermekem, és bár határozatlan a szerződésem, de oda nem tudok visszamenni dolgozni. Viszont nincs szakmám, elképzelni sem tudom, hogy mit kéne tanulnom, amivel el tudok helyezkedni valahol a GYES után.
32 vagyok
közgazdászként dolgoztam, de informatikai területen, külföldi projekteket vezettem egy multinál. Nagyon remélem, hogy lesz helyem mire visszamennék!!
Nem lesz könnyű dolgod tanulni gyerek mellett, de feltétlenül érdemes, ha nincs szakmád! Egy diploma és egy angol vagy német társalgási szintű nyelvtudás manapság a minimum egy jobb álláshoz.
Postarorgalmit végzetem, abban dolgoztam 8 évig, majd onnan eljöttem. Utána minden voltam, csak halott német katona nem...
Aztán mikor az ország másik végére költöztem a férjemhez, egy hónapot dolgoztam benzinkúton, -maga volt a pokol. 2 napot az árkádban egy üzletben, az még poklabb volt, majd kikötöttem egy nyílászáró szaküzletben értékesítő-adminisztrátorként, de minimálbéres 4 órásba, és itt estem teherbe. Jó , mi??
Most már én is keresgetek állást, de fogalmam sincs mit...
Mondjuk azóta abszolváltam informatikus könyvtáros-művelődésszervező kétszakon, a könyvtár halott, bízom a művszerben megy egy ismerősben. most még nem éget a munka, nézegetek, ha van olyan adminisztratív állás, amire lehet jelentkezek, de ennyi. Nem tudom mi lesz...
Tudod, hogy az első olyan OKJ-s vizsga, amit hirdetnek nappali szakon alanyi jogon ingyenes? KEress valamit..)
Nem vagyok nagyravágyó...
Legyen munkám, amit szeretek, és NE irodai legyen, azokból elég volt.
Igen, tudom, csak ötletem nincs mit kéne választani.
Az eü vonz, pl asszisztens, de nem tudom lenne e kereslet.
A gyógyszertári asszisztens is érdekelne, de mi a garancia arra, hogy el tudok helyezkedni utána....
Rendőr nyomozó voltam, 3 hét múlva állok ismét munkába 2 gyermek után. A régi munkahelyemre megyek vissza.
A helyedben elmennék a munkaügyi hivatalba, megkérdezném, milyen tanfolyamok indulnak, lehet azok közül is találnál számodra érdekeset!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!