Anyukák, mi a foglalkozásotok? Lesz hova visszamennetek dolgozni?
Nem lesz, vagyis nincs.
A szakmám postaforgalmi, de már rég nem abban dolgozom. Szülés előtt 4 órában voltam egy nyílászáró szaküzletben, ami jogutóddal megszűnt, de ott nincs hely...
Szóval keresés a nulláról, két kicsivel...
Operátor voltam, de 3 műszakban :-(
Várnak vissza, de ezt a munkarendet már nemigen szeretném/tudom vállalni. Remélem lesz más lehetőség a cégen belül. Ha nem, majd váltok :-) bizakodó vagyok.
fodrász voltam!várnak vissza,de nem megyek,mert messze van igy,h már babám van!az se biztos,h abban akarok már dolgozni,mert nincs kedvem elölröl kedzeni több év munkáját:vendégeket gyüjteni mellette fizetni a széket,a járulékokat ill a vállalkozást,anyagkölcség,stb...
sokba van az újra kezdés,de ha sikerül alkalmazottként elhelyezkednem fix fizuval és nincs gondom a többire akkor meggondolom!van azon kivül még 2szakmám:ruházati eladói és botvezetöi!lehet,h azokkal megprobálkozom,de nem biztos,h jobban járok velük,mert azokban viszont egy percet se dolgoztam igy tapasztalatlan vagyok!ezt még ki kell találnom mi lenne a legjobb megoldás,h anyagilag is jól járjunk és idöm is legyen a csemetémre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!