Anyukák, mi a foglalkozásotok? Lesz hova visszamennetek dolgozni?
Figyelt kérdés
2010. szept. 24. 22:10
11/19 anonim válasza:
Jogász vagyok, határozott idős voltam, nincs hová mennem:(
12/19 anonim válasza:
Szociális munkás vagyok. Visszavárnak, de én nem akarok visszamenni, mert nagyon nem szerettem azt az állást.
Muszáj lesz mást keresnem !
13/19 anonim válasza:
Számviteli ügyintéző voltam egy multinál. Elvileg vissza kéne venniük. De a helyemre állandóra felvettek valakit. Azt mondták, ne aggódjak, mert úgyis lesz valahol üresedés. Ennek nem túlzottan örülök, mert megkérdeztem munkajogásztól, ha nem tetszik, amit felajánlanak, simán kirúghatnak érte. Szóval nem nagyon válogathatok, ha pl. állandó délutános műszakot ajánl fel, akkor sem.
14/19 anonim válasza:
Pénzügyi-számviteli ügyintéző vagyok. Fogalmam sincs, hogy visszavárnak -e. Meg sem merem kérdezni, félek, hogy nem.
15/19 anonim válasza:
utazási irodában dolgoztam, és nem hiszem, hogy főnöknőm visszavesz, ha egyáltalán talpon marad a kis iroda. Nincs gyereke, én állásinterjún azt mondtam, hogy kb 2 év múlva jön a baba (nem mondhattam, hogy már dolgozunk az ügyön), ehhez képest 16 hónapra rá jött. Megsértődött, mert nem ezt ígértem (mintha gombnyomásra jönne a gyerek).
16/19 anonim válasza:
Ügyfélszolgálatos vagyok egy szolgáltatónál. Visszavárnak, és megyek is! Imádom a munkám (is)!
17/19 Victory82 válasza:
Szia!Én pénztáros vagyok egy nagy hipermarketben.Decemberben jár le a Gyes,utána január végéig szabi,de...Szerdán pozitívat teszteltem,úgyhogy egy darabig még nem megyek vissza:)Szerencsére visszavárnak,nagyon rendes a főnököm!Amikor elmondtam neki anno,hogy baba lesz,rögtön olyan helyre tett,hogy ne kelljen emelgetnem,stb.Én is szeretem a munkámat!Üdv.Viki.
18/19 anonim válasza:
elméletileg visszavárnak, bár nem biztos, hogy örülni fognak neki, ha jönni fog a kistesó, pedig eszem ágában sincs 2 év után visszamenni, 2. babát akarunk vállalni. Újságíró vagyok. Sajnos a szerkesztőségben kevesen dolgoznak, 1-et kirugtak, 1 meghalt, 1 nyugdíjba ment, én szülni jöttem, 4 emberrel van kevesebb és a vezetőség nem enged mást is felvenni. Inkább további leépítések lesznek. Megvárom, míg eldöntik, hogy mit akarnak. Szerették, ahogy dolgoztam, ráadásul most végzem a szakegyetemet hozzá. Viszont a páromnak vállalkozása van, lehet, hogy az egész család jobban jár, ha inkább neki segítek.Ha 4 év múlva még állni fog az újság, akkor sem biztos, hogy visszamegyek, inkább szülök még egy harmadik babát is. Nem szoktam ilyesmin gondolkozni, a picim 8 hónapos, sok van még addig, hogy újra munkába álljak.
19/19 anonim válasza:
Logisztikan dolgozom es visszavarnak. Januarban megyek vissza akkor lesz 1 eves a kisfiam. Bolcsibe megy. Kulfoldon elunk. Me gfel evet maradhatnek itthon vele de sajnos erre a fel evre semmi juttatas nem jarna igy inkabb visszamegyek mert maskent a felretett penzunket elnenk fel. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!