Anyukák, mi a szakmátok v. foglalkozásotok v. végzettségetek?
Végzettségeim szerint pénzügyi ügyintéző, mérlegképes könyvelő és felsőfokú irodavezető vagyok.
Egyébként meg bankból jöttem el gyedre, befektetési tanácsadóként dolgoztam (és most szeptembertől újra ez leszek).
cukrásznak tanultam,majd leérettségíztem.
aztán alapfokú számítógépkezelőit,és
egy vendéglátós vállalkozóit is elvégeztem
Végzettség: Gépíró-szövegszerkesztő, Marketing-és reklámügyintéző, Pénzügyi-számviteli ügyintéző.
Titkárnőként dolgoztam a gyermekvállalás előtt. Még nem döntöttem el, hogy mikor mennék vissza, ha egyáltalán visszamehetek :-( 17 hónapos Kislány anyukája
bolti eladóként tanultam majd pár évet dolgoztam is boltban,közben levelezőn leérettségiztem majd postán kezdtem el dolgozni,ezidő alatt elvégeztem a postaforgalmit,angol alapfokot,értékpapír jogi vizsgát stb majd egy bankba kerültem ügyintézőként de hiteltanácsadóként jöttem el gyesre!Várnak is vissza a munkahelyemre persze nem hitelezni hanem befektetési tanácsadónak átképeznek(már előtte is csináltam egy darabig csak akkor még a hitel nagyon ment és ott volt rám szükség!)
Minden munkámat nagyon szerettem,minden munkahelyen jól kijöttem a kollégáimmal sokukkal barátság is szövődött!De nagyon hosszú út vezetett idáig,nagyon sokat kellett nekem ezért tanulnom,hogy most itt tartsak de megérte!
Védőnő&szülésznő, de valószínű egyikbe sem megyek vissza (szülésznőként még nem dolgoztam, az államvizsga még hátra lenne, amit elhalasztottam), túl sok negatív tapasztalatom van az egészségüggyel kapcsolatban és elegem van a védőnős előítéletekből is, bár azóta a mi védőnőnk miatt már nekem is van jócskán előítéletem, kiábrándultam.
Még nem tudom mi leszek, de most csak a babám számít és a következő babám, akivel próbálkozunk, nem is akarok egyelőre a munkán gondolkozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!