Kismamik, mi a foglalkozásotok? Mennyit maradtok otthon a babával? Nem tartotok attól előre, hogy mi lesz ha újra munkába kell lépni? Nem maradtok el tudásban a többi kolléga mellett? Vagy esetleg, mi lesz, ha új helyet kell keresni?
18 hónapos koráig bírtam a 4 falat,valószínű azért,mert jövős-menős a munkám.Területi képiselő vagyok.Lassan 3 hónapja dolgozom,az új munkahelyemen/a régire nem szerettem volna visszamenni.4 hónapomba,25-30 önéletrajzba és 5 inerjúba került,de sikerült:-)/nagyon élvezem.Sokkal kiegyensúlyozottabb és nyugodtabb vagyok,mint amikor itthon voltunk kettecskén(napközben) a lányommal.Neki is jobb egy kiegyensúlyozottabb anyuci:-)
Pár nap múlva megy bölcsibe,22 hónapos lesz akkor.
Irodai munkát végeztem. Oda nem fogok visszamenni,más van a helyemen:(
Amúgy 3 gyerekem van, a kicsi másfél éves, és biztos, hogy 3 éves koráig itthon leszek vele.
Nekem még csak most fog megszületni a babám. Informatikus vagyok. De ide nem fogok tudni visszajönni, mert költözünk is a férjem munkahelye miatt.
Én eléggé félek attól hogyan fogok munkát találni majd 3 év múlva teljesen új helyen, és főleg, hogy ebben a szakmában nem lesz-e 3 év alatt annyi változás, hogy nem fogok tudni hova kapni...
Gondolkodom azon is, hogy valami mást kéne megtanulni míg otthon leszek a babával, de nem nagyon van ötletem egyelőre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!