Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, mi a szakmátok v....

Anyukák, mi a szakmátok v. foglalkozásotok v. végzettségetek?

Figyelt kérdés
2011. aug. 20. 14:10
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
Andragógus vagyok, és a felnőttképzésben dolgoztam mint tanfolyamszervező és ügyfélszolgálat vezető. Elvileg visszavárnak, remélem így is lesz.
2011. aug. 23. 14:38
 32/50 anonim ***** válasza:
Külkereskedelmi ügyintéző, marketing, -reklámügyintéző, Kirakatrendező dekoratőr középfokú végzettségeim vannak. Művelődésszervezőként diplomáztam. Most a negyedik baba mellett elfogom végezni a kisgyermekgondozó, -nevelő OKJ-s tanfolyamot, mert magán bölcsit szeretnék nyitni.
2011. aug. 23. 14:39
 33/50 anonim ***** válasza:
pszichológus
2011. aug. 23. 14:43
 34/50 anonim ***** válasza:
környezettechnikai mérnök
2011. aug. 23. 14:47
 35/50 anonim ***** válasza:
erdőmérnök a végzettségem, és a szakmámban is dolgoztam műszaki vezetőként. Remélem ebben a szakmában is fogok tovább dolgozni..
2011. aug. 23. 14:48
 36/50 anonim ***** válasza:
Végzettségeim: jogász (munkaügyi szakjogász), idegen nyelvi gyors- és gépíró. Most közgazdásznak tanulok. Jogi előadói munkakörből jöttem el szülni, most két gyerek után mennék vissza, de már nincs hová, csak papíron vesznek vissza a bölcsi miatt, aztán le is út, fel is út. Még nem tudom, mihez kezdek, de beszélek egy viszonylag ritka nyelvet, talán azzal tudok majd érvényesülni.
2011. aug. 23. 15:05
 37/50 anonim ***** válasza:
Csecsemő - és gyermekápló vagyok és szülésznőnek tanulok. :)
2011. aug. 23. 15:12
 38/50 anonim ***** válasza:
A legmagasabb végzettségem emelt szintű OKJ, ebből van 3 db, irodavezető, vámügyintéző, protokollügyintéző. Most kezdtem 2 éves egyetemi FSZ képzést. 24 éves és 2 gyermekes anyuka vagyok.
2011. aug. 23. 15:22
 39/50 anonim ***** válasza:
Szakedző vagyok és táncpedagógus is. Lovasterápiával illetve tánctanítással foglalkoztam, valamint lovas edzőként dolgoztam gyed előtt, most két kicsivel vagyok itthon. Tervben a harmadik, ha minden jól megy, lesz negyedik, talán ötödik, nem megyek vissza dolgozni.
2011. aug. 23. 15:44
 40/50 anonim ***** válasza:

pü-i ügyintéző, műkörmös, és bolti eladó, boltvezető a szakmáimat tekintve.

körmösként sose dolgoztam.

irodából jöttel el szülni, és már visszamentem dolgozni, csakhogy egy boltba, eladóként. (mert az előzőbe közben megszűnt)

2011. aug. 23. 16:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!