Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gondolsz arról az anyukáró...

Mit gondolsz arról az anyukáról, aki egy üvöltő/síró csecsemővel sétál az utcán majdnem mindennap szinte ugyan abban az időpontban?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok a véleményetekre. A végén leírom, hogy miért kérdem.

Előre is köszi a választ :]

2011. aug. 18. 21:54
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
de mi az,hogy játszóidő??délután 6-tól este 20.30-ig fent van??Azért az egy 4 hetes babának sok fent lenni!vagy lehet vmit félreértettem?lehet már túl fáradt,túl van pörögve és már nem tud megnyugodni!
2011. aug. 19. 13:49
 32/33 A kérdező kommentje:

Bocsi, hogy csak most írok ,de közben tej lázam volt ... de szerencsére már midnen oké!

Nos, ő alszik nincs fent egész nap. Jó ízűen eszik napközben, este és éjszaka.

2 szoptatás között kb. 30 perc max 1 órát van fent, amíg nem alszik el. Ekkor elnézelődik, ismerkedik a szobájával. Nézi a játékait, amivel körbe rakom. Jó párszor kiviszem hozzánk is játszószőnyegre. Ez is egyre jobban érdekli, de amint elfáradt, elalszik.

Óramű pontossága kell fel enni, tehát erre se lehet panaszom.

Sok inger éri, mert foglalkozom vele, de nem viszem túlzásba. Van, hogy ő igényli az egyedül létet.

Ezt leszámítva - délutáni üvöltést - áldott jó gyerek :)))

2011. aug. 19. 19:21
 33/33 szamo77db ***** válasza:

Nagyon szeretem a gyerekeket. És a normális sírással nincs

is semmi bajom. Éhes, tele a pelus, melege van, fázik, ez

mind érthető és "orvosolható". De hogy bármit csinálnak

vele, heteken át ordít és ordít, ebbe beleőrülnék! Amikor már mindent megtettem vele, amit lehet és kell! És csak

ordít, ordít! Nem létezik, hogy ennek nincs valami oka!

Csak az orvosok sem tudnak erre rájönni! Ezért kérnek tü-

relmet a szülőtől. De én ezt a szakadatlan ordítást nem

bírnám ki ép ésszel!

2011. dec. 14. 19:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!